Googlen kuvahaku testi – osa 8

Tämänkertaisessa Google kuvahaku testissä vuorossa kuvat Kilpisjärven mahtavasta Saanasta, johon oli mahdollisuus tutustustua elokuussa 2013 ja kuva kahdesta oksalla olevasta tiirasta toukokuulta 2013.

1 kuva- Kilpisjärven mahtava Saana

Kilpisjärven mahtava Saana. Kuvaaja: Markus Kauppinen

Ennakkoon uskon, että tämä on suhteellisen helppo tehtävä Googlelle. Kyseisestä tunturista on taatusti otettu ja Internettiin ladattu vähintäänkin tuhansia kuvia. Tunturin profiilikin on hyvin tunnistettava. Pidemmittä puheitta kuvahaku käyntiin..

Google kuvahaku - Saanatunturi. Kuvaaja: Markus KauppinenEi tärpännyt tällä(kään) kertaa. Positiivista tietysti on se, että lähes kaikissa kuvissa on horisontissa jokin korkeampi kohta ja useissa kuvissa on mukana vuoristoa.

2 kuva – Tiirat oksalla

Tiirat oksalla. Kuvaaja: Markus Kauppinen.

Toisena kuvana tänään mukana on ennakkoon haastavammaksi uskomani kuva tiiroista, jotka ovat oksalla joen rannalla. Aiemmista Google kuvahakutuloksista tietoisena epäilen, että kuvat ovat samansävyisiä, mutta välttämättä kuvissa ei ole yhtään lintua. Testi käyntiin..

Google kuvahaku - Tiirat oksalla. Kuvaaja: Markus KauppinenAivan niin surkeasti ei mennyt kuin ounastelin. Kuvista löytyy vesistöjä sekä lintujakin. Tosin yhtään samankaltaista kuvaa ei mukana ole, jossa pääosassa olisivat linnut.

Aikaisemmat Google kuvahaku testit

  1. Joulutortut ja Hämeen linna
  2. SM-liiga playoffs HPK-JYP ja Pääsiäistiput
  3. Mustarastas maassa ja peippo oksalla
  4. Grillimakkara ja kypsät mustikat
  5. Leppäkerttu tammenterholla ja maalaismasema
  6. Syksyinen maisema ja tuulimylly
  7. Maisemakuva Kukkolankoskelta ja lähikuva hämähäkistä

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Testaus, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.