Googlen kuvahaku testi – osa 2

Näin pääsiäisenä on hyvin aikaa jälleen testata Googlen kuvahaun toimintaa. Ensimmäisen kerran testasin Googlen kuvahakua 7.2.2013, tuolloin se ei järin hyvin toiminut.

Nyt katsotaan asiaa uudestaan. Parhaiten verrannollisen tuloksen tietysti saisin, jos nyt testaisin Googlen kuvahakua samoilla kuvilla kuin helmikuun alussa. En kuitenkaan niin tee vaan testaan hakua toisilla kuvilla.

Voisin vaikka sitten vuoden kuluttua testata uudestaan noilla samoilla kuvilla, jos vuodessa tuo kuvahaku olisikin jo parantunut. Ellei sitten tuota toimintoa ole jo sitten poistettu. Googlella, kun on tapa tuoda palveluita tarjolla ja sitten myös aika nopeasti poistaa ne syystä tai toisesta.

1 testikuva –  SM-liigan playoffs ottelu HPK – JYP 25.3.2013

HPK 2 - JYP 3 | 25.3.2013. Kuvaaja: Markus KauppinenGooglen ensiksi tarjoamat vastaukset kuvahaussa:

Google kuvahaku - SM-liigan playoffs
Jääkiekko näyttää olevan Googlella hallussa paljon paremmin kuin joulutorttu tai Hämeen linna. Kaikki löydetyt kuvat ovat urheilukuvia ja vain yksi väärästä lajista. Hyvä suoritus Googlen kuvahaulta.

Tosin parannettavaa tietysti on. Sarja on useissa kuvissa väärä ja etenkin joukkueet ovat väärät.

2 testikuva – Pääsiäistipuja

Pääsiäistipuja. Kuvaaja: Markus KauppinenGooglen ensiksi tarjoamat vastaukset kuvahaussa:

Google kuvahaku - Pääsiäistipuja
Pääsiäinen on Googlelle niin tuttu asia, että nyt meni kuvahaku mallikkaasti. Tässäkin on tosin parannettavaa. Kaikissa kuvissa ei ole mukana tipuja tai ruohoa. Pääsiäiseen sentään kaikki kuvat liittyvät.

Rauhallista pääsiäistä teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Testaus, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.