NHL Hockey Day Finland 17.-18.3.2023

Viime vuonna NHL piipahti vuosien tauon jälkeen Suomessa ja silloin Tampereella. Paikalla tuli oltua ja hyvin se monien kovasti kritisoima NHL show perjantaina upposi, kun lapseni kanssa katseltiin Mikko Rantasen tekevän hattutempun täpötäydessä Nokia Areenassa – ikimuistoinen hetki monelle.

Maaliskuussa 17.-18. päivä Tampereella Sorsapuistossa toteutetaan ilmainen NHL Hockey Day Finland. Vielä en tarkempaa ohjelmaa löytänyt, mutta sellainen luvattiin tapahtuman verkkosivuilla lähiviikkoina julkistettavan. Sivuston mukaan tapahtuma kestää 08-22 ja ainakin kaikkea seuraavaa pitäisi olla luvassa:

Hockey Day in Finland järjestetään Tampereen Sorsapuistossa, jossa kaikki jääkiekon ystävät pääsevät nauttimaan ilmaistapahtumasta kahden päivän ajan: perjantaina 17. maaliskuuta ja lauantaina 18. maaliskuuta. Viaplay Group, Suomen Jääkiekkoliitto, NHL ja useat paikalliset organisaatiot tarjoavat juhlahumua koko viikonlopuksi:

– NHL Global Fan Tour ja interaktiiviset jääkiekkoaktiviteetit
– Nähtävillä Stanley Cup -pokaali sekä esineitä suomalaisen jääkiekon Hall of Famesta
– Aktiviteetteja jäällä – juniorien jääkiekkoturnaus, jäädisco ja muodostelmaluisteluesityksiä
– Luistelu- ja taitoklinikkoja Suomen Jääkiekkoliiton taitovalmentajien opastuksella
– DJ, tietovisa, entisten NHL-pelaajien vierailuja, paikallisten teatteri-, tanssi ja musiikkiryhmien esityksiä
– NHL:n, Suomen Jääkiekkoliiton ja NHL Coaching Associationin verkkovalmennusklinikka suomalaisille juniorivalmentajille. Mukana esitelmiä vierailevilta NHL-valmentajilta.
– Fanikilpailuja, kuten selostuskisa, tuuletuskisa ja videopeliturnaus
– Katselubileet, joissa seurataan Colorado Avalanchen ja Detroit Red Wingsin välistä runkosarjaottelua (NHL Saturday presented by SAP)

Lähde: https://www.nhl.com/fi/news/hockey-day-in-finland-ensimmaista-kertaa/c-340851440

Kyllä tuo sellaiselta näyttää, että pitäähän tuonne mennä jos vain aikataulut ja etenkin sää on edes jotenkin suosiollinen.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Tallennettu kategorioihin Blogit, Viimeisimmät | Avainsanoina , , , , , , , , | Kommentit pois päältä artikkelissa NHL Hockey Day Finland 17.-18.3.2023

ASMODEUS JA 1313 SIELUA, Runar Schildt – Juha Hurme, Helsingin kaupunginteatteri

Ärhäkäksi komediaksi mainostettu näytelmä tuli koeattua 4.2.2023. Näytelmän aihe kiinosti kuten myös eläkkeelle siirtyvän Juha Hurmeen tuotos.

Ensimmäinen puoli oli parempi ja yhtenäisempi kokonaisuus. Toinen puoliaika alkoi erittäin lupaavasti, mutta lässähti pannukakuksi kovin pian.

Näytelmän kesto oli 2 tuntia 30 minuuttia. Siinä oli vähintään tunti liikaa. Ymmärrän, että väliaika on tuottava ratkaisu, mutta yli pitkä näytelmiä en ymmärrä.

45min + 45min tavalla tämä näytelmä olisi ollut hyvä 8/10 ja kenties 60 minuutin versiona loistava. Muodossa jossa se esitettiin arvosanaksi jää välttävä 5/10.

En tiedä miten näitä näytelmiä loppusuoralla esitetään ja säädetään. Pari koeyleisö näytöstä niistä reaktiot ja palautteet talteen niin väitän, että moni muukin olisi ehdottanut tiivistystä. Silloin näytelmä olisi ollut kiinnostava ja enemmän hauskin koko ajan.

Lisää tietoa esityksestä > https://hkt.fi/esitykset/asmodeus-ja-1313-sielua/

Julkaisun kuvat olen tehnyt DALL-E 2 tekoälyn avustuksella kuvailemalla Asmodeus näytelmän henkilöitä ja tapahtumia. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tuollaista kokeilin. Yllättävän hyvin kuvat kirjallista kuvailuani kuvaavat.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Tallennettu kategorioihin Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät | Avainsanoina , , , , , , , , , , , , , , | Kommentit pois päältä artikkelissa ASMODEUS JA 1313 SIELUA, Runar Schildt – Juha Hurme, Helsingin kaupunginteatteri

McDonalds Kamppi, umpisurkea kokonaisuus

4.2.2023 lauantaina ei mikään onnistunut Kampin McDonalds ravintolassa.

Tein tilauksen automaatilla, kun halusin muokata tilaamiani tuotteita. Lisäksi tahdoin käyttää käteistä, joten valitsin vaihtoehdon ”Maksan kassalla”. Sain automaatista kuitin ja luulin, että tilaustani aletaan tekemään.

35 minuutin odotuksen kuluttua kuulin hiljaisella äänellä lapussani olevan numeron 47. Menin kassalle. Vasta nyt oli maksun aika eli ruokaani ei oltu alettu valmistamaan.

Puolen tunnin päästä huudettiin 47 menin hakemaan sitä kassalta, mutta samaan aikaan paikalle tuli toinenkin henkilö. Suureksi yllätykseksi se tilaus oli hänen eikä minun.

Kerroin asiasta ja näytin kuittia työntekijälle. Ilman mitään pahoitteluja tai ihmettelyjä työntekijä vain sanoi ”saat omas varmaan kohta”.

Reilu puoli tuntia lisää ja huudettiin jälleen numeroni 47. Meno oli kuin päiväni murmelina elokuvassa nimittäin jälleen tilaus olikin toisen ei minun. Tässä kohtaa olin odottanut ruokaani tunnin ja 35 minuuttia.

Tällä kertaa työntekijä jo ihmetteli tapahtunutta, mutta pahoitteluja ei kuulunut. Nyt sanoi että otetaan tää työn alle. No, siinä kesti vielä sen 30 minuuttia, että tilaukseni oli lopulta valmis. Eli yli kaksi tuntia kesti saada annokseni.

Työntekijöitä ravintolassa oli lähes yhtä paljon kuin asiakkaita jonossa. Tosin iso osa työntekijöistä haahuili ilmeisesti taukotilaan ja pois sieltä (?). Lisäksi sen mitä keittiöön näki niin siellä istuttiin tuoleilla syömässä ja juomassa mäkkärin ruokia – kiire ei todellakaan ainakaan näyttänyt olevan henkilökunnalla.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Tallennettu kategorioihin Blogit, Ei kategoriaa, Viimeisimmät | Avainsanoina , , , , , , , | Kommentit pois päältä artikkelissa McDonalds Kamppi, umpisurkea kokonaisuus