Googlen kuvahaku testi – osa 4

Jälleen on aika suorittaa Googlen kuvahakutesti. Muutama viikko on kulunut edellisestä testistä, jossa koin tähän asti surkeimmat tulokset.

Jatkan kuvahaun testaamista tälläkin kertaa kahdella kuvalla, ajankohtaisella makkaran grillauksella ja lähikuvalla kypsistä mustikoista. Testin kuvat on otettu Pentaxin järjestelmäkameroilla.

1 kuva – Makkaran grillaaminen

Vappu grillimakkara - Valokuvaaja: Markus KauppinenNäin ennakkoon uskon, että tämä olisi suhteellisen helppo. Kuvassa on hiiltyneitä puita sekä ainakin suomessa kovin suosittu kasvis. Nyt on aika laittaa Googlen kuvahaku töihin ja tulos näyttää seuraavanlaiselta:

Google Kuvahaku: Makkaran grillaus.Jos ei mennyt viime kerralla Peippo testi ihan putkeen niin ei kyllä mennyt tämäkään. Ruokaa tosin on parissa kuvassa: Pringles tuubeja uusiokäytössä sekä kuollut sorsa. Muissa kuvissa onkin sitten aiheena jokin kulkuneuvo.

2 kuva- Lähikuva kypsistä mustikoista

Kypsäiä mustikoita. Valokuvaaja: Markus KauppinenOlisiko kasvimaailman yksi superfood eli mustikka sitten Googlen kuvahaulle tutumpi tapaus? Se selviää nyt ja tätä mieltä Google oli mustikoista:

Google Kuvahaku: kypsät mustikat.Ei mennyt tämäkään niin sanotusti ihan putkeen. Onhan mukana jotain syömistä, mutta ei mustikoita tai edes marjoja. Olipas tämänkertainen testi huono suoritus Googlelta. Ehkäpä ensi kerralla menee sitten jo taas vähän paremmin.

Aikaisemmat Google kuvahaku testit

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Testaus, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.