Googlen kuvahaku testi – osa 7

Taas on aika Googlen kuvahaku testin. Edellisestä testistä on kulunut muutama kuukausi aikaa. Viime kerralla testissä olivat mukana valokuvat syksyisestä maisemasta ja tuulimyllysstä.

 1 kuva – Kukkolankoski

Kukkolankoski. Valokuvaaja: Markus KauppinenTässä perinteisestä maisemakuvasta Googlen kuvahaku varmaankin pärjää hyvin. Tuskin tuloksista löytyy kuvia aivan samasta paikasta, mutta varmaankin kesäisiä maisema kuvia vastaavanlaisista paikoista. Höpinät sikseen ja kuvahaku töihin!

Google kuvahaku - Kukkolankoski Eipä tämä kuvahaku nyt mennyt edes niin hyvinkin kuin oletin. 2 kuvassa on kesäinen maisema ja joki, toinen niistä piirros. Seuraavan kuvan aika.

2 kuva – Hämähäkki syö hyttystä

Hämähäkki syö hyttystä. Valokuvaaja: Markus KauppinenTämä lähikuva hyttystä syömässä olevasta hämähäkistä on todennäköisesti hyvinkin vaikea rasti Googlen kuvahaulle. Voi hyvinkin käydä niin, ettei yhdessäkään kärkipään kuvassa ole hämähäkkiä. Joukossa voi olla kuvia aavikolta tai vaikkapa vaatteita. Spekulointi sikseen ja hakukone raksuttamaan.

Google kuvahaku - HämähäkkieläinKuten arvelin, ei ollut tuo kuva helppo tehtävä kuvahaulle. Positiivista on se, että hausta löytyy edes eläimiä. Ei tosin yhtään hämähäkkieläintä. Rahalla on maailmassa paljon valtaa ja se näkyy myös tämän haun tuloksissa bitcoinien muodossa.

Lisäksi mukana on mm. käärme, villisikoja, kääpiä, pähkinöitä ja muutakin purtavaa. Näin tällä kertaa ja ehkäpä seuraavalla kerralla menee jo sitten paremmin.

Aikaisemmat Google kuvahaku testit

  1. Joulutortut ja Hämeen linna
  2. SM-liiga playoffs HPK-JYP ja Pääsiäistiput
  3. Mustarastas maassa ja peippo oksalla
  4. Grillimakkara ja kypsät mustikat
  5. Leppäkerttu tammenterholla ja maalaismasema
  6. Syksyinen maisema ja tuulimylly

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Testaus, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.