Kotokulmilta

Järjestän kolmannen yksityisnäyttelyni 27.1.-9.2.2014 Hämeenlinnan pääkirjaston yläaulassa, osoitteessa: Lukiokatu 2, 13100 Hämeenlinna.

Näyttelyyn on tulossa valokuvia vuosien varrella vaihtuneiden kotieni lähistöiltä. Valokuvissa näyttäytyy niin pienet hyönteiset kuin useimmille tutut kulttuurimaisemat.

Lisää tietoa näyttelystä ja maistiaisia näyttelyn valokuvista on tulossa lähiaikoina tälle sivustolle.

Tulevaa valokuvanäyttelyä on mukana tukemassa Kansan sivistysrahasto.

 

Tiedote valokuvanäyttelystä

Hei, Olen Kanta-Hämeessä asuva aktiivivalokuvaaja. Valokuvaan mm. luontoa kuin urbaania ympäristöä sekä kulttuurimaisemia. Valokuvissani voit tunnistaa tuttuja maisemia, joista pyrin löytämään uudenlaisia kuvakulmia.

Erityisesti luontokuvauksessa minua kiinnostaa makrokuvaus, jossa pienimmätkin luonnon ihmeet voi nähdä edessään suurina ja värikkäinä.

Näyttelyn valokuvat on otettu vuosien 2008-2013 varrella vaihtuneiden kotieni lähistöiltä. Valokuvissa näyttäytyy niin pienet hyönteiset kuin tuttuja kulttuurimaisemia.

Näyttelyn toteuttamista on ollut mukana tukemassa apurahan muodossa Kansan sivistysrahasto.

Lämpimästi tervetuloa katsomaan ottamiani valokuva Hämeenlinnan pääkirjaston yläaulaan!

Valokuvaamisiin, Markus Kauppinen

 

Suosikkikuva äänestys

Aion järjestää Kotokulmilta näyttelyssä aikaisemmista valokuvanäyttelyistäni tutut suosikkikuvaäänestyksen. Äänestyksestä on tullut hyvää palautetta sekä mielenkiintoista tietoa siitä millaisista kuvista näyttelyssä vierailleet ovat pitäneet.

Suosikkikuvaansa äänestäneiden kesken arvon yhden voittajan, joka saa omakseen haluamansa valokuvan.

 

Valokuvien ostaminen

Näyttelyn valokuvat tulevat olemaan kehystettyjä ja 20x30cm kokoisia. Kaikki näyttelyyn tulevat vedokset ovat myös näyttelyssä kävijöiden hankittavissa 25 €:n kappalehintaan + mahdolliset toimituskulut.

Halutessasi ostaa näyttelyssä esillä olevia valokuvani ota yhteyttä Yhteydenotto -sivun kautta!

Näyttelyssä olevia valokuvia voit tilata myös Kuvalo.fi palvelusta. Sieltä voit tilata tavallisia valokuvavedoksia, canvas tauluja, jääkaappimagneetteja, tarroja ja ruutukuvia. Kuvien hinnat alkavat 3 €:sta ylöspäin. Toimitusmaksut alkaen 4,95 €.

 

Virtuaalinäyttely

Avaan näyttelyn virtuaalisesti myös verkossa samana päivänä kuin itse fyysinen näyttelykin avautuu.