Vuosi pulkassa ja uusi edessä

IlotulitusKuluva vuosi oli Valonkuvaajan blogin verkkonäkyvyyden osalta poikkeuksellinen. Muutama tv-kanava otti yhteyttä ja toivoivat, että kirjoittaisin juttuja blogiini muutamasta uudesta ohjelmasta.

Mukava juttu periaatteessa, mutta en kuitenkaan heidän toiveita toteuttanut. Kyseiset ohjelmat eivät mielestäni liittyneet oikein mitenkään niihin aiheisiin joista olen blogissani kirjoittanut.

Tosin ei tuo nyt  varsinainen este kirjoittamiselle ollut vaan se, että kyseiset ohjelmat eivät millään muotoa kiinnostanut itseäni ja lisäksi ne vaikuttivat flopeilta. En ollut ajatusteni kanssa yksi, nimittäin kyseiset ohjelmat olivat pettymyksiä muillekin katsojille ja siten myös kanaville.

Haastattelupyyntöjä sekä arvovaltaisia lukijoita

Vuoden aikana tuli muutama haastattelupyyntö niin radioon kuin verkkojulkaisuun. Radio puolen jutut jätin kohteliaasti väliin, tosin vastasin kyllä toimittajille kirjallisesti ja ilmeisesti niistäkin tehtiin verkkouutinen.

Nykyään on niin kova tarve saada koko ajan uusia juttuja. Niin nähtävästi alkaa jutut käymään vähiin, kun minunlaista digitaalisesta viestinnästä kiinnostunutta kaveria aletaan ”asiantuntijaksi” kyselemään ;).

Arvovaltaisilla lukijoilla tarkoitan Kimmo Pohjosta ja Ismo Alankoa, jotka viittasivat blogiini Radio Helsingin radiohaastattelussa. Olivat otettuja kommenteista joita saivat Suisto klubin keikalta. Tuon kuuleminen vasta mieltäni suuresti lämmittikin :)!

Tulevasta

Toivottavasti tuleva vuosi on vähintäänkin yhtä hyvä kuin kuluva on ollut. Muutoksia taatusti tulee ja yksi iso asiakin on tulossa, mutta siitä kertomisen aika ei ole vielä. Tulette sen kyllä aikanaan huomaamaan.

Vielä en ole saanut kuluvan vuoden VLK-sivuston tilastoja laskettua, kun saan niin tulen nekin teille julkaisemaan. Luvut pääsääntöisesti olleet kasvussa, mutta eivät niin rajussa kuin viime vuonna.

Mutta turinat sikseen ja nyt aika päästää teidät juhlimaan vuoden viimeisiä tunteja sekä ottamaan vastaan uusi vuosi!

Ilotulitus

Oikein hyvää Uutta Vuotte teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.