Valonkuvaaja.com sivuston 2014 kävijätilastoja

Hakoisten linnavuori. Kuvaaja: Markus KauppinenViime kerralla lupasin kertovani Valonkuvaaja.com sivustoni kävijätilastoja, kun vain ne ehdin laskemaan. Nyt on ne laskenut ja löytyvät seuraavista linkeistä: vlk-sivusto ja vlk blogi.

Viime vuoden tilastot olivat odotetun mukaiset. Pääsivuston luvut olivat pääosin positiivisia ja blogin vastaavasti negatiivisia. Keskityinkin pääsivuston sisällöntuottamiseen ja kehittämiseen. Blogiin en ehtinyt kovin montaa artikkelia kirjoittaa, joten heikentyneet tilastot eivät yllättäneet.

Valonkuvaaja.comin kävijätilastot

Pääsivuston tilastot olivat viime vuonnakin erittäin positiiviset, vaikka kasvu ei niin huimaa ollutkaan kuin vuonna 2013.

Sivustolla kävi 2014 keskimäärin 824 yksilöityä vierailijaa kuussa enemmän kuin vuonna 2013. Samalla sivukatseluiden määrä kuukaudessa kasvoi 1722 sivun verran. Sivustolla vietetty aika sen sijaan väheni, uskon tuon johtuneen Valonkuvaaja Kuvagallerian parantuneesta näkyvyydestä. Kuvagalleria lienee yksi iso syy muihin edellä kertomiini lukuihin. Gallerian kuvia, kun on katseltu jo yli 70 000 kertaa :)! Vuoden aikana kasvua tuli 64002 katselukertaa.

Yksi tämän vuoden tavoitteistani onkin saada vieläkin enemmän kävijöitä kuvagalleriaan. Tähän tehtävään olen valjastanut Facebookin, joka nykyään tarjoaa mahdollisuuden ajastaa julkaisuja 6kk eteenpäin. Tuo ihan siitä syystä, että se on kovin helppoa – helpompaa kuin kuvajulkaisujen ajastus blogiin. Lisäksi tietysti toivon, että kaikki muutkin lukemat pysyivät kasvusuunnassa tänäkin vuonna.

Näkymä Saana tunturilta. Kuvaaja: Markus Kauppinen

Valonkuvaaja blogin kävijätilastot

Blogin tilastot olivat käytännössä kaikki negatiivisia, kuten jo mainitsinkin. Blogiin panostamiseen ei vain löytynyt aikaa ja se valitettavasti näkyi heti tilastoissakin.

Samalta näyttää tämänkin vuoden suhteen eli tuskin kovin suurta kasvua on tulossa tänä vuonna blogin tilastoihin. Toisaalta en usko, että tänä vuonna tulee merkittävää laskuakaan vuoden 2014 tilastoihin verrattuna.

Tarkoitukseni on nimittäin panostaa blogiin tänäkin vuonna saman verran kuin viime vuonna.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.