Väriä pimeään näyttelyn valokuvat valittu

Tutkimusmatkailija8.9.2011 klo 00:56 oli se hetki, kun sain valittua näyttelyn kuvat sekä järjestyksen jossa valokuvat esille laitan. Muutama kuva on vielä matkan päällä, mutta eiköhän ne ajoissa saavu paikalle. Jos niin ikävästi kävisi etteivät ne ehtisi näyttelyyn niin sitten pitää ottaa näyttelyyn mukaan muita kuvia.

Kuvat ovat nyt lajiteltu kolmeen ryhmään ja ne ovat jonkinlaisissa kokonaisuuksissa. Vielä pitäisi miettiä ryhmille nimet, sekä myös 28 valokuvalle. Niin tuo 28 on se loppu summa töiden määrään. Ei mitenkään suunniteltua, näin vain pitkään kestäneen karsinnan jälkeen kävi. Tosin tuohan on ikään kuin 2+8=10 eli taitaa olla täyden kympin näyttely tulossa ;)! No, ei nyt sentään, mutta mielestäni kuitenkin tasokkaampi kuin ensimmäinen valokuvanäyttelyni Tähän asti.

Kehitystä on valokuvaamisen saralla tapahtunut, mutta vielä on paljon opeteltavaa jäljellä. Ehkä sitten taas muutaman vuoden kuluttua on jälleen aika järjestää uusi näyttely. Mutta eipäs vielä mietitä tulevia näyttelyitä enempää vaan keskitytään nyt Väriä pimeään näyttelyn järjestämiseen ja huolella hoitamiseen.

Vielä on aikaa näyttelyn alkuun 20 päivää. Maltatteko odottaa? Itselläni alkaa jo kehystetyt kuvat polttelemaan näpeissä sen verran, että voisin jo ne viedä näytille, mutta hyväähän kannattaa odottaa, eikös se näin ole?

mtj-art. Get yours at bighugelabs.comMarkus Kauppinen – Valonkuvaaja

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.