Valonkuvaaja.com sivuston indeksoitumisen muutoksista

Sivuston indeksoituminen hakukoneisiinToukokuun 12. päivä kerroin, hankkineeni Standalone Sitemap Generator ohjelman. Silloin Google oli indeksoinut Valokuvaaja.com perussivustolta ja Valonkuvaajan blogista kaikkiaan 472 sivua omaan tietokantaansa.

Nyt muutama viikko myöhemmin sivustoni on indeksoitunut huomattavasti paremmin! Googlen hakukoneen tietokantaan indeksoituneiden sivujen määrä on yli kaksin kertaistunut.

Muutokseen itseasiassa ei edes mennyt näin kauaa vaan lähemmäs viikko. En vain ole ehtinyt asiasta kirjoittelemaan. Jo pelkästään tuolla tuloksella voin suositella tuon vajaan 20 USD hintaisen ohjelman hankkimista.

Vaikutusta sivustonkävijämääriin on vaikeampaa sitten arvella. Olen nyt muutenkin toukokuussa yrittänyt tavoitella haamurajaksi mainitsemaani 1 000 yksilöidyn kävijän rajaa ja aika lähelle olen päässytkin. Tämän hetken ennätys on 942 muutaman päivän takaa. Vielä on muutama päivä jäljellä, joten saapa nähdä miten tavoitteen kanssa käy? Hiukan huonolta näyttää, mutta jos jonkinlaisen piikin vielä tälle viikolle saisi aikaiseksi niin sitten voisi tuo haamurajakin mennä rikki!

Uskon, että jos Leijonat olisivat voittaneet mestaruuden kotikisoissa niin MM-kisoista kirjoittamani julkaisut olisivat keränneet enemmän kävijöitä, vaikkakin mukavasti ne keräsivät nytkin. Kirjoitin jutut niin pronssipelistä kuin finaaliottelustakin.

Hakukonelausekeet

Aloitin nyt seuraamaan sivuston näkyvyyttä tehdyissä hauissa. Aiemmin en ole tätä tilastoinutkaan. Nyt on mielenkiintoista seurata tulee näihin tilastoihin muutosta ja jos tulee onko se positiivista eli kasvujohtoista, toivottavasti on :)!

Sivuston indeksoituminen hakukoneisiin

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Testaus, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.