Uudistettu Mtj-Art.com verkkosivusto on julkistettu!

Mtj-Art.com logoSivuston julkaiseminen tapahtui veronpalautus perjantaina 2011. Sivuston tekstit olivat oikoluetut ja lähes kaikille sivuille kirjoitetut niin päätin sivuston julkaista, vaikkei se teknisesti vielä valmis ollutkaan.

Sivuston julkaiseminen on jo muutaman päivän ”poltellut sormissa” niin paljon, että perjantaina sivut oli pakko laittaa muoilmalle! Yksi merkittävimmistä nopealla julkaisulle on hakukoneiden aktivoinnin ja sivuston paremman näkyvyys. Vie kuitenkin kuukausia kunnes sivut ovat kunnolla indeksoituneet hakukoneisiin.

Sekä sivustolla on ollut sivuston alasajonkin aikana yli kolme sataa kävijää. Ei tee mieli heille kovin kauaa esittää ”työn alla” ilmoitusta.

Vielä pitää työstää teknistä toteutusta ja tuoda sivustolle muutamia ominaisuuksia joita siellä ei vielä ole. Tarkoitus on toteuttaa sivustolle vielä muun muassa sisäinen hakutoiminto sekä tiedote / ajankohtaista sivu.

Sivuston testaamistakin ole mahdollisuuksien mukaani tehnyt, mutta nyt sivuston ollessa kaikille avoin toivonkin, että jos Mtj-Art.com sivustolla käytte ja siellä jotain poikkeavaa huomaatte niin ilmoitatte siitä minulle. Ilmoitukset voi laittaa vaikkapa näihin blogieni lopusta löytyvää kommentointi kenttään.

Ilmoittaa voi niin teknisistä kuin muistakin ongelmista, sekä tietysti korjaus ja kehitys palautettakin voi antaa.

mtj-art. Get yours at bighugelabs.comMarkus Kauppinen – Valonkuvaaja

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.