Tuotearvostelu: Uusi koulunäkki paketti

Uusi Koulunäkki paketti

Kyllä siinä niin harmistui kuin käveli tutun kaupan leipähyllylle tuttua näkkileipää ostamaan ja sai todeta pakkauksen menneen uusiksi. Tarkemmin pakettia tutkiessa harmitus vain syveni kun sai todeta paketin kevenneen 25 grammaa, mutta paketin hinta oli pysynyt siitä huolimatta samana. Joten niin oli taas yhtä tuotetta halpuutettu komiasti kalliimmaksi.

Tuosta jotenkin toipuneena päätin kuitenkin kyseistä näkkäriä ostaa, koska se nyt vain on hyväksi todettua. Kotona paketin avattuani en voinut uskoa näkyä todeksi. Ennen vain paperipakkauksessa olleet leivät olivat nyt pahvisen ulkokuoren lisäksi pakattu muoviin. Miksi moinen uudistus? Tupla pakattuna ja 25 grammaa vähemmän itse tuotetta? Kuten kuvasta näkyy tuo 25 grammaa kylläkin hienosti mahtuisi edelleen mukaan pakkaukseen.

En tiedä onko myös koulunäkin reseptiä muutettu vai johtuuko se pakkauksesta, mutta jotenkin leipä ei vaan maistu entiseltään. Pitäneekin ehkä alkaa kartoittamaan uusia ehdokkaita tuleviin näkkileipä hetkiin.

Nyt on taidettu jälleen vain tehdä uudistusta tuotteeseen ihan uudistuksen takia sen suurempia pohdintoja tekemättä. Kyllä nyt taas niin sapettaa, mutta ehkäpä tästäkin ikävästä maanantaista vielä noustaan parempaan tiistai päivää.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Testaus, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.