Tuotearvostelu: Suklaanäkkileipä

Viime vuoden lopulla kirjoittelin uudistuneesta Koulunäkki-paketista. Klassikko pistettiin uusiksi paketin osalta ja siitä syystä tai jostain muustakin myös itse leivän maku muuttui.

Kerroin aloittavani uuden korvaavan näkkileivän etsinnän ja muutama ehdokas on löytynytkin. Toisesta niistä tuli uusi suosikkini. Ensimmäiseksi kokeiluksi vastaan tuli sattumalta  lahjaksi saatu suklaanäkkäri (Le Pain des fleurssin organic cocoa crisbread).

Suklaa näkkäriä

Ennakkoon tuote vaikutti todella lupaavalta, mutta valitettavasti tuotteessa on kovasti kitkasteltu suklaan kanssa. Väriä kyllä piisaa, mutta makua on vain aavistus. Rakenne on sama kuin joskus syömässäni maissinäkkileivässä eli ihan ok leivälle, mutta ei oikein näkkileivälle.

Toinen testaamani näkkileipä oli Koulunäkki maukas eli tummempi versio perinteisestä koulunäkkileivästä. Maukkaan maun lisäksi positiivista tuotteessa on se, että se uudistuksen myötä kallistunutta Koulunäkkiä edullisempi. Joten tällä mennään nyt toistaiseksi eteenpäin kunnes parempaa löytyy.

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Testaus, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.