Kokemuksia BR Clubista (ja hyviä sellaisia)

Turhan usein kirjoittamiseni menevät valittamiseksi, tällä kertaa tarina on enimmäkseen positiivinen. BR-lelut ketjulla on BR Club jäsenkortti systeemi. Liityin jäseneksi siitä syystä, että jäsenenä saa ketjun mistä tahansa myymälästä hakea syntymäpäivän aikoihin ilmaisen syntymäpäivälahjan. Tuotteen saa valita noin 30 tuotteesta.

Tiedän ettei tässä maailmassa mikään ole ilmaista, mutta piti silti jäseneksi liittyä. Ensiksi vanhemman tuli luoda tili ja sitten sen alle luoda oma tili lapselle. Kaiken pitäisi olla tuolla selvä, mutta ketjulla on ilmeisesti monta järjestelmää ja Internetin kautta jäseneksi liittyminen tuottaakin ongelmia. Nimittäin rekisteröitymisessä kävikin niin, että nyt sekä allekirjoittaneella ja pojallani on BR Club tilit.

Tosin loppujen lopuksi lukuun ottamatta säätämistä asian tiimoilta myymälässä, nyt meistä molemmat saa vuotuisen lahjan kaupasta, koska jäsenyydessä ei harrasteta  ikäsyrjintää 😛 .

Pojan syntymäpäivänä tuli sitten käytyä myymälässä ilmaista lahjaa kyselemässä. Myyjä kysyi minkä lahjoista haluaisin. Toivomaani lahjaa ei ollut kyseisessä kaupassa, joten myyjä tarjoutui soittamaan toiseen myymälään. Toivomani tuote varattiinkin toiseen myymälään, josta sen kävin noutamassa viikon kuluessa. Kaikki tämä ilmaisen tavaran vuoksi.

Missään vaiheessa myyjä ei yrittänyt tuputtaa jotain maksullista tuotetta, kuten ennakkoon tietysti oletin. En vain voinut uskoa, että puljusta voisi saada pelkän ilmaisen lahjan ilman mitään myyntipuheita – nyt on tuokin ihme todistettu (ja kahdesti). Kerrankin ketju joka pitää minkä lupaa mainospuheissaan. Toki eihän lahja täysin ilmainen ole, he saivat yhteystietoni.

Yhteenvetona voin kuitenkin sanoa, että harvinaisen sujuvaa ja toimivaa klubi toimintaa verrattuna moneen muuhun vastaavaan juttuun.  Tässä kun on nyt viimeisen vuoden aikana tullut liityttyä klubiin jos kolmanteenkin lapseen liittyvien ostosten tiimoilta.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.