Lipunmyynti Rammstein Olympiastadion

Rammsteinin 2023 Euroopan kiertueen liput tulivat myyntiin tiistaina 6.9.2022 Rammstein Lifad jäsenille ja muutama päivä myöhemmin kaikille halukkaille. Lippuja riitti yllättävän kauan.

Lauantai 27.5. konsertti myyntiin loppuun puolessa tunnissa ja sunnuntain 28.5. viimeinen lippu myyntiin alle kahdessa tunnissa. Kaikkiaan lippuja Helsingin olympiastadion keikoille myytiin 80 000 kappaletta. Kaiken kaikkiaan Euroopan kiertueen lippuja myyntiin kahdessa tunnissa yli 1 000 000 kappaletta!

Lisäkonsertteja ilmestyi joihinkin maihin kovan kysynnän johdosta. Ainakaan toistaiseksi ei Helsinkiin ole tullut lisää konsertteja. Mitenhän monta kertaa Olympiastadion myytäisiin loppuun?

Lippu.fi lipunmyynnin jonotus toimi ensimmäistä kertaa

Aina näiden todella kysyttyjen konserttien lipunmyynnin kohdalla on kyse eräänlaisesta arvonnasta. Kuka sattuu saamaan yhteyden myynti sivustolle? Miten sivusto toimii?

Ensimmäistä kertaa Lippu.fi sivuston jonotus toimi. En kertaakaan tippunut jonon perälle tai sivusto ei kaatunut kokonaan. Olin jonossa muutaman minuutin ja sain rauhassa ostaa haluamani lipun.

Toivottavasti tämä sujuva lipun ostotapahtuma ei ollut poikkeus vaan jatkossakin oleva pysyvä ominaisuus. On nimittäin Lippu.fi surkean verkkokaupan johdosta useat tapahtumat jäänyt kokematta vaikka olen ajoissa ollut kirjautuneena ja valmiina myynnin alkuun.

Kerran olen kirjoittamalla saanut liput loppuunmyytyyn tapahtumaan. Se oli Rammsteinin Hartwall Areenan konsertti.

Kahdeksan kuukautta ja räjähtää

Nyt on onnellisesti lippu taskussa ja 8 kuukauden odotus edessä. Toivottavasti poijaat vetävät entistä komeamman shown – en oikein tosin tiedä miten se on mahdollista? Muutaman vuoden takainen Ratinan keikka oli jo sen verran massiivinen joka osa-alueella, että siitä on paha vetää isommaksi. Näin he toki lupasivat, että nyt on kaikkien aikojen isoin Rammstein show tulossa :)!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.