Apex Legends moninpeli loppuu toukokuussa 2023

Erittäin suosituksi noussut ja parhaaksi moninpeliksi niin Google Play kuin Apple Storessa valittu Apex Legends Mobile lakkautetaan toukokuussa 2023.

Kovasta suosiosta huolimatta peli ei siis ole tuottanut riittävästi rahaa tekijöilleen, ei sitä muusta syystä lopetettaisi. Tekijöiden virallisia lausumia en ole lukenut – mutta eipä tuossa muuta syytä ole.

Nykyinen tapa etenkin mobiilipeleissä eli se, että ne ovat ilmaisia pelata ja sitten sisällöstä pitäisi maksaa on vaikeaa saada toimimaan. Ilmeisesti kuitenkin Apex Legends rahastus toimii konsoleilla paremmin. Konsoleilla peli on kuitenkin pyörinyt useita vuosia, mobiiliversiolle annettiin elinaikaa vuosi.

Kyseisen peli kohdalla ongelma tekijöiden rahastuksen osalta on se, että rahalla ei saa mitään etua peliin. Ostokset ovat täysin kosmeettisia. Tämä toki pelaajille hyvä asia. Pelissä voi pärjätä kuka vaan eikä rahalla voi ostaa etua muihin.

Apex Legends onkin tästä syystä pisimpään pelaamani moninpeli. Itse asiassa latasin sen Sony Playstation 4 konsolille heti sen ilmestyttyä ja nykyään se löytyy PS5 konsolin kiintolevyltä – peliä en tosin ole pelannut kuukausiin.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.