Apple iPhone 14 Pro ennakkotilaus

Vuosien päättämättömyys tuli päätökseen iPhonen suhteen tänä syksynä. Suurimpana avustajana päätöksen tekemiseen on nykyisen Huawei P10 puhelimen tuottamat jatkuvat ongelmatilanteet.

Toimitukset alkavat 16.9.2022

Toimitukset alkavat tämän viikon perjantaina. Saapa nähdä miten kauan kestää sitten puhelin saada? Tilasin sen heti, kun ennakko myynti viime perjantaina klo 15.00 alkoi.

Tuskimpa ennakkotilaajia hirveästi lopulta on joten oletan sen saavani käsiini ensi viikolla. Toki voin olla täysin väärässäkin ja kapula saattaa saapua käyttöön vasta ensi vuonna.

En ole lainkaan seurannut noita iPhonen ennakkotilauksia ja sitä miten kauan toimitukset niissä ovat viime vuosina kestäneet.

Testejä ja sisältö tulossa

iPhone 14 Pro puhelimen saatuani alkaa sen tiimoilta sisällön tuottaminen someen ja verkkosivuille. Tarkoituksena saada mahdollisimman paljon näkyvyyttä ja hyötyä yli kalliista hankinnasta.

Luotan siihen, että tule saamaan osan hankintakustannuksista takaisin puhelimen avulla. Siitä tekemien julkaisujen kautta ja etenkin puhelimella tuottamallani videoiden sekä otettujen kuvien avulla. Näin on tapahtunut aiempien puhelimen kanssa niin vaikea uskoa etteikö se onnistuisi iPhone 14 Pron kanssakin.

Hyvää viikon jatkoa teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.