Hyvää Uuden Vuoden vaihdetta teille kaikille!

Niin se vuosi 2011 kohta alkaa olla kokonaan käsitelty ja eteen avautuu uusi vuosi 2012. Vielä on kuitenkin turhaa vielä sen enempää pohtia ja märehtiä tulevaa vuotta! Eläkäämme vielä nämä viimeiset vuoden 2011 hetket täysillä, mutta pitäkää juhlinnassa myös järki mukana!

Popcorneja

2011 vuoden aika tapahtui henkilökohtaisesti kaikenlaista. Isoimpina asioina datanomiopintojen kunnialla suorittaminen ja Väriä pimeään valokuvanäyttelyn järjestäminen sekä Sielun Veljien Ilosaarirockin kokeminen! Tulihan sitä tehtyä vähän jotain muutakin, mutta kyllä nuo kaksi projektia veivät käytännössä lähes kaiken hereillä olo aikani.

Popcorneja

Maailmalla tapahtui paljon asioita. Oli eduskuntavaalit jytkyineen. Leijonat voittivat pitkään kaivatun jääkiekon Maailmanmestaruuden! Sitten Norjan saaren kauheudet. Euroopan talouskriisi, monia sotia ja paljon muuta..

Popcorneja

Kaikki loppuu aikanaan niin tämä blogi kirjoitus, vuosi ja ennen kaikkea valmistamani popcornit..

Popcorneja

Ennen uudenvuoden ilotulituksia voitte alkaa nostattamaan tunnelmaa katsomalla vaikkapa seuraavan Kärkkäisen jouluavauksen ilotulituksen. Kestoa videolla on viitisen minuuttia.

 Hyvää Uutta Vuotta kaikille teille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.