Joulu meni ja joki tulvi jälleen

Kuusen neulasiaNiin se joulu jälleen meni ja kyllähän se jouluntunnelmakin lopulta löytyi vaikkei sään puolesta sitä etelä suomessa oikein ollutkaan. Vettä satoi, tuuli ja erittäin pimeää oli.

Joulukuusikin säi lähteä joulun mentyä. Vielä, kun pääsisi eroon kuusenneulasista niin hyvä olisi. Tuo toive tosin saattaa olla turha ja tämän vuoden kuusen neulasia löytynee vielä ensi joulunakin.

Joulun (t)aikaa

Joulupukki pääsi huonosta säästä huolimatta perille ja toi mukanaan lahjoja kuten: kalenterin, pyyhkeen, sukkia, pientä purtavaa, taidetta sekä uuden kameran :)! Ilmeisesti kuluneena vuotena on tullut oltua hyvin kiltti, noin hienoja lahjoja sain.

Lahjaksi saamani kamera on Pentax K-5. Toistaiseksi kameraan en ole ehtinyt kunnolla tutustumaan, mutta se pitää kyllä tehdä viimeistään ensi vuoden alussa. Tuntemuksista ja kokemuksistani tulen kyllä aikanaan jotain kertomaan.

Kamera on sen verran kehittyneempi kuin nykyinen käytössä oleva K20D, että tulette hyvin todennäköisesti ensi vuonna näkemään joitain kuvausreissuilla kuvaamiani videoita. Nimittäin tuolla on mahdollista videotakin kuvata ja ihan fullHD tasoista. Ideoita videoihin on jo olemassa niin luonto kuin kaupunki kohteista.

Joulupäivän aamuna oli kaunista, kun puut ja maa oli kuurassa. Sitä iloa ei vain kovin kauaa kestänyt, kun alkoi taas satamaan vettä.

Tapaninpäivän Porvoonjoen tulva

26.12.2011 Porvoonjoki tulvi pahimmin kuin mitä olen koskaan itse nähnyt. Tulvaa olin kuvaamassa hurjasta säästä huolimatta muutaman tunnin ja ikävästä luonnonilmiöstä sain mielestäni otettua hienoja kuvia, joista ohessa muutama. Lisää kuvia tapahtumasta tulee sitten, kun kerkiän niitä kehittämään.

Porvoonjoen tulva

Porvoonjoen tulva

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.