Guido van Heltenin muraalin julkistamistilaisuus

Kantolan muraalin julkistamistilaisuus. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Keskiviikkona 27.9.2017 klo 14 oli Kantolan tapahtumapuiston mäellä Guido van Heltenin muraalin avajaistilaisuus. Paikalla oli paljon väkeä vaikka ajankohta oli varmasti monelle huono.

Guido van Heltenin muraalin avajaistilaisuus Kantolassa. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Tilaisuus ei muutenkaan ollut kovin onnistunut. Vain murto-osa paikalla olijoista kuuli mitä eri tahojen edustajat ja Guido puhui. Valitettavasti paikalle ei oltu tuotu minkäänlaista äänentoistoa. Useat ihmiset lähelläni ihmettelivät samaa ja useat lähti poiskin, koska eivät nähneet saati kuulleet yhtään mitään.

Parempi paikka olisi varmaankin ollut siilojen edustalla oleva alue. Se olisi toki pitänyt 15 minuutin ajaksi sulkea liikenteeltä, mutta siinä ääni olisi todennäköisesti kuulunut paremmin sekä yleisö olisi nähnyt paremmin puhujien ollessa ”montussa”.

No tapahtuma on toki nyt vain muisto ja ei sitä muuksi voi enää muuttaa. Harmi vain ettei upea teos saanut arvoistaan julkistamistilaisuutta.

Guido van Heltenin Kantolan muraalin avajaistilaisuus. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

PS. Julkistamistilaisuuden jälkeen Guido van Helten piti muutaman tunnin taukoa ja illalla hän palasi jälleen muraalin äärelle viimeistelemään hienoa työtään. Joten jälleen meni itselläkin yksi ilta lisää teoksen äärellä.

UPEA17

Siilojen maalaminen on osa UPEA17 projektia joka kestää 1.-24.9.2017 välisen ajan. Festivaalin aikana maalataan 20 pysyvää muraalia 14 kaupunkiin Suomessa.

Teoksen toteuttamisessa ovat mukana Hämeenlinnan kaupunki, I wish I was in Finland, Taiteen edistämiskeskus – Taike, Tikkurila, Cramo Finland, Dripit.fi, Suomen Viljava ja Australian Suurlähetystö. Upeart Facebookisssa > https://www.facebook.com/upeart/.

Lisää kuvia muraalista

Lisää ottamiani kuvia Guido van Heltin muraalista Kantolasta löydät seuraavasta osoitteesta > http://www.valonkuvaaja.com/kuvagalleria/thumbnails.php?album=88.

Youtube soittolista Kantolan muraaleista

Lisää Guido van Heltin muraalista sivustollani

Linkit ovat aika järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.

Guido van Heltenin Hämeenlinnan muraalien sijainti kartalla

Hyvää viikon jatkoa teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.