Guido van Heltenin muraali ja linnunrata

13.9.2017 kävin yöllä katsomassa miten Guido van Heltin projekti oli edennyt. Nyt ei ollut tapahtunut niin suurta edistystä kuin viime kerralla. Syy miksi sinne yölläkin menin oli se, että pitkästä aikaa oli tähtikirkasta ja kuukin oli poissa taivaalta. Joten onnistuin ottamaan yhden suunnitelmissani olleista kuvista eli muraalin ja linnunradan samaan kuvaan :).

Guido van Helten's mural and milky way. Photographer: Markus Kauppinen

Klikkaamalla kuvaa näet lisää kuviani muraalista!

Toki toteutus olisi voinut olla parempi ja jälkikäsittelyä olisi voinut/pitänyt tehdä kauemmin, mutta kaikki asiat huomiin ottaen pitää kyllä olla tyytyväinen tähän kuvaan. Ehkäpä joskus sitten vielä voin tuota jälkikäsittelyä jatkaa sen verran, että kuvan värit olisivat miellyttävämmät.

UPEA17

Siilojen maalaminen on osa UPEA17 projektia joka kestää 1.-24.9.2017 välisen ajan. Festivaalin aikana maalataan 20 pysyvää muraalia 14 kaupunkiin Suomessa.

Teoksen toteuttamisessa ovat mukana Hämeenlinnan kaupunki, I wish I was in Finland, Taiteen edistämiskeskus – Taike, Tikkurila, Cramo Finland, Dripit.fi, Suomen Viljava ja Australian Suurlähetystö. Upeart Facebookisssa > https://www.facebook.com/upeart/.

Lisää kuvia muraalista

Lisää ottamiani kuvia Guido van Heltin muraalista Kantolasta löydät seuraavasta osoitteesta > http://www.valonkuvaaja.com/kuvagalleria/thumbnails.php?album=88.

Youtube soittolista Kantolan muraaleista

Lisää Guido van Heltin muraalista sivustollani

Linkit ovat aika järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.

Guido van Heltenin Hämeenlinnan muraalien sijainti kartalla

Hyvää viikon jatkoa teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.