Ensimmäinen isänpäivä

Tänään sain viettää ensimmäistä isänpäivää. Päivä sujui mukavasti ja jatkuu edelleen Detroit – Dallas ottelua katsellessa, kun sellaisen Viasat ilmaiseksi kaikille television katsojille tarjoaa. Hieno juttu, koska Detroit on seurajoukkueista suosikkini.

Nyt pieni kuvallinen ja sanallinen yhteenveto tästä hienosta ja ainutlaatuisesta päivästä jonka sain perheeni kanssa viettää :).

Ensimmäinen isänpäiväAamulla herätessäni kotona tuoksui kaurakeksit.

Ensimmäinen isänpäivä Lounaaksi tarjolla oli monsteri pizzaa, josta kyllä riitti syötävää äidillekin. Ensimmäinen isänpäivä Sää oli koko päivän sateinen ja harmaa. Tuulestakaan ei liiemmin ollut tietoa kuten lipustakin näkyy. Ensimmäinen isänpäivä Mummin ja ukin luona vastaan tuli muutama huriseva karvapallerokin joista pienokainen kovasti piti. Tunne ei vielä tällä kertaa ollut molemmin puoleinen siinä vaiheessa, kun karvaturria alkoivat pienet viuhuvat kädet lähestyä. Ensimmäinen isänpäivä Niin olihan siellä tietysti tarjolla lisää makeita antimia ja hiukan suolaistakin. Vierailun jälkeen käytiin pienellä torkku ajelulla ennen kotiin menoa. Kotona pikkuisen jalat ja kädet jatkoivat tuttua viuhuntaansa. Akut olivat mukavasti latautuneet uniajelun aikana. Ensimmäinen isänpäivä Ensimmäinen isänpäivä

Ensimmäinen isänpäiväLeikkiessä ja sitä katsellessä tulee tietysti nälkä, joten pitihän sitä vielä sitten iltapalaksi syödä päivällä syömättä jäänyttä kakkua. Ensimmäinen isänpäivä

Pikkuisen iltapesun ja unille laiton jälkeen oli sitten aika alkaa seuraamaan suosikkijoukkueen edesottamuksia ison veden takana.

Ensimmäinen isänpäivä

Lämpimät kiitokset vielä kerran kaikille onnittelijoille ja juhlapäivän mukana kanssa eläneille :)! Toivottavasti näitä isänpäiviä saisi vielä juhlia useita kymmeniä.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.