Kokemuksia nettilamppu.fi asiakaspalvelusta

Taustatarina kattovalaisimen hankinnasta

Olen yrittänyt hankkia puolivuotta kattovalaisinta johon sopisi tavalliset E27 kantaiset led-polttimot. Kattovalaisimessa pitäisi olla koukku ja sen tulisi kiinnittyä siististi yleisesti käytössä olevaan valaisinpistorasia kanteen.

Tämä osoittautui todelliseksi haasteeksi itselleni ja yllättäen myös kattovalaisimia myyville kaupoille.

Julkaisen nyt sarjan erilaisista yrityksistä hankkia sellaista, lopulta löysin sopivan ja vastauksen sen sopivuudesta valaisinpistorasiaan sain suoraan valmistajalta kolmessa minuutissa sähköpostitse (oli vain vaikeaa löytää tuo sähköpostiosoite).

Niin ja nämä kaikki julkaisemani kysymykset koskevat yhtä ja samaa lamppua, joka lopulta osoittautui sopivaksi kattovalaisimeksi.

Sähköpostia asiakaspalveluun

Asiallisin vaustaus jonka sain (muualta kuin valmistajalta). Tosin valaisimen asennus kyllä onnistui siististi, aivan helppoa se ei kuitenkaan ollut – kuten asiakaspalvelija kertoi.

Kysyin > ”Hakusessa on kattovalalaisin jonka saa siististi asennettu yleisesti käytössä olevaan valaisinpistorasiaan. Tuon halkaisija on 9,5cm ja korkeus 2,7cm.

Siksi kysynkin millaiset nuo liitäntä jutut ovat seuraavissa valaisimissa eli saako ne siististi asennettu tuohon meidän liittimeen. Ja jos kyseisiä lamppuja eivät tuohon sovi niin löytyykö teiltä kattovalaisimia jotka sopisivat? Niin ja sellaisia joihin käy E27 polttimot. ”

Vastaus tuli vuorokaudessa > ”Hei, Kiitos kysymyksestäsi. Valaisin on suunniteltu kytkettäväksi sähköverkkoon perinteisellä sokeripalamenetelmällä, joten siitä ei löydy valmiiksi asennettua pistoketta. Pistokkeen voi toki asentaa jälkikäteen, mutta suosittelemme aina sähkömiehen käyttöä tähän tehtävään. Tuotekuvauksen alta ladattavasta ohjekirjasta ilmenee tarkemmin valaisimen asennustapa. Lähtökohtaisesti valaisin on tarkoitettu kiinnitettäväksi suoraan kattoon paketissa mukana tulevalla kahdella ruuvilla. Selaamalla tuotekuvia löydät myös kuvan valaisimen kattoon kiinnitettävän osan sisällöstä, joka selventänee tuota kiinnitystapaa vielä paremmin. Valitettavasti valaisinta ei saa oikein millään helpolla tavalla kiinnitettyä sellaiseen kattovalaisimen liitäntään, jossa peitelevyssä on vain koukku ja valaisinpistorasia.”

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.