Kokemuksia Hobby Hallin asiakaspalvelusta

Taustatarina kattovalaisimen hankinnasta

Olen yrittänyt hankkia puolivuotta kattovalaisinta johon sopisi tavalliset E27 kantaiset led-polttimot. Kattovalaisimessa pitäisi olla koukku ja sen tulisi kiinnittyä siististi yleisesti käytössä olevaan valaisinpistorasia kanteen.

Tämä osoittautui todelliseksi haasteeksi itselleni ja yllättäen myös kattovalaisimia myyville kaupoille.

Julkaisen nyt sarjan erilaisista yrityksistä hankkia sellaista, lopulta löysin sopivan ja vastauksen sen sopivuudesta valaisinpistorasiaan sain suoraan valmistajalta kolmessa minuutissa sähköpostitse (oli vain vaikeaa löytää tuo sähköpostiosoite).

Niin ja nämä kaikki julkaisemani kysymykset koskevat yhtä ja samaa lamppua, joka lopulta osoittautui sopivaksi kattovalaisimeksi.

Sähköpostia asiakaspalveluun

Hobby Hallista tuli ehdottomasti laadukkain vastaus kysymyksiini. Vastaus oli niin loistava, että se oikeasti veti hetkeksi hiljaiseksi ja pisti mietityttämään miten huonosti oikein osaan asiani kertoa, jos saan tuollaisen vaustauksen kattovalaisimia myyvästä yrityksestä?

Kysyin > ”Hakusessa on kattovalalaisin jonka saa siististi asennettu yleisesti käytössä olevaan valaisinpistorasiaan. Tuon halkaisija on 9,5cm ja korkeus 2,7cm.

Siksi kysynkin millaiset nuo liitäntä jutut ovat seuraavissa valaisimissa eli saako ne siististi asennettu tuohon meidän liittimeen. Ja jos kyseisiä lamppuja eivät tuohon sovi niin löytyykö teiltä kattovalaisimia jotka sopisivat? Niin ja sellaisia joihin käy E27 polttimot. ”

Vastaus tuli kolmen viikon kulutta ja sitä todella kannatti odottaa > ”Lampuissa ei ole pistokketta. Voitte sen itse asentaa.”

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.