Viikkoblogi: Vuodenluontokuva, Valonkuvaajan kuvagalleria

Tovi on kulunut aikaa viimekertaisesta viikkoblogistani ja niinpä nyt lokakuun viimeisen täyden viikon kunniaksi pitää muutama sananen rustailla.

Valokuvaus on jäänyt vähemmälle ja olen keskittynyt vuoden aikana ottamieni valokuvien kehittämiseen Lightroom 5 ohjelmalla. Tuhansia kuvia on jo käynyt läpi ja joitakin satoja niistä kehittänyt ja loput surutta poistanut.

Vielä on tuhansia kuvia seulonnan alla joten eipä tarvitse hirveästi miettiä miten seuraavat viikot aikansa käyttäisi. Kuvia kehittäessä on ollut ilo huomata, että kyllä se kuvien taso on taas tänäkin vuonna aavistuksen aikaisemmasta parantunut ja etenkin lapinreissun kuvien joukossa on muutama helmikin :)!

Saana tunturi. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Valonkuvaajan kuvagalleria

Aiemmin kerroin, että sain aikaiseksi Mtj-Art Kuvagallerian. Nyt lokakuun aikana sain myös valmiiksi Valonkuvaajan kuvagallerian :)!

Tämä kuvagalleria projekti oli se suuri uudistus josta jo alkutalvesta ilmoittelin. Nyt tekninen osuus on tehty ja seuraavaksi alkaa sitten kuvien lisääminen.

Kuvagalleriaan tulee laajakattaus ottamistani valokuvista. Tavoitteeni on lisätä galleriaan vain hyviä kuvia ja välttää turhaa toistoa. Kuvamäärästä en osaa tarkemmin sanoa kuin, että satoja kuvia galleriaan on tulossa.

Kotka. Kuvaaja: Markus Kauppinen

Valonkuvaaja.com sivuston kävijäennätys

Keskiviikkona paukkui VLK-sivuston yksilöityjen kävijöiden kuukauden jakson kävijäennätys. Nyt ennätys kirjataan lukemin: 2 765! Edellinen kirjaamani ennätys, joka on syyskuun lopulta, oli: 2 568.

Vielä on matkaa uuteen tavoitteeseeni eli 3 000, mutta ehkäpä se menee rikki viimeistään tammikuun lopulla alkavan Kotokulmilta valokuvanäyttelyni aikana.

Lusikkaniemi, Aulanko. Kuvaaja: Markus Kauppinen

Vuodenluontokuva

Viime lauantaina Turun Logomossa oli Vuodenluontokuva tapahtuma. Tänä(kään) vuonna ei kuvani sijoittunut palkittujen tai kunniamainintojen saaneiden kuvien joukkoon. Ehkäpä sitten ensi vuoden kisassa onnistaa paremmin ;).

Kaksi kuvistani pääsi kuitenkin semifinaalivaiheeseen asti, joten hyvä tuokin. Listan kaikista semifinaalivaiheeseen päässeistä kuvista löydät osoitteesta: http://www.vuodenluontokuva.fi/vlk/semifinalistikuvat2013.

Voittajakuvan ja muut palkitut kuvat löydät osoitteesta: http://www.vuodenluontokuva.fi/vlk/vuodenluontokuva2013

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.