Viikkoblogi: Uusi kävijäennätys, Mtj-Art Kuvagalleria

Viikolla syyskuun sateet saapuivat ja yllättävänkin pitkään jatkuneet aurinkoiset sekä muutenkin hyvin kesäiset säät väistyivät ehkäpä viimeisen kerran tämän vuoden aikana.

Nyt pitää toivoa, että ruskan edetessä tulisi muutama aurinkoinenkin päivä, jotta pääsisi tätä etelän ruskaa valokuvaamaan.

Pelastus. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Valonkuvaajan.com sivuston uusi kävijäennätys

Viimeksi keväällä Valonkuvajaa.com sivustoni kävijäennätykset paukkuivat viikoittain. Sen jälkeen ennätykset pitivät kesälomaa.

Syyskuun alussa 5.9. rikkoutui uusi sataluku ja lukemat olivat 2 370. Tuolloin pohdin, että voisiko vielä tänä vuonna mennä rikki 2 500 yksilöityjen kävijöiden määrä yhden kuukauden aikana?

Aivan tuo raja ei vielä ole rikki mennyt, mutta 11.9. lukemat olivat jo 2 430. Matkaa rajapyykkiin vielä on, mutta ehkäpä tuo jo tänä vuonna rikkoutuu ;)!

Lude. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Mtj-Art.com Kuvagalleria

Pitkään työn alla ollut kuvagalleria projektini on edennyt viime viikkoina niin hyvin, että ensimmäinen kuvagalleria on nähnyt päivän valon.

Viilattavaa vielä riittää, mutta pääosin Mtj-Art.com Kuvagalleria on nyt sellainen kuin sen alunperin suunnittelinkin. Siksipä nyt sen olemassa olosta voinkin julkisesti kertoa.

Kuvagallerian on tarkoitus toimia kuvagallerian lisäksi portfolionani. Lisäksi oman kuvagallerian kautta tavoite on saada parempaa näkyvyyttä Googlen kuvahaussa. Paremman kuvahaku näkyvyyden kautta taas tavoite on saada lisää kävijöitä sivustolle.

Joten kuvagallerian suhteen on paljon toiveita ja siksi olenkin käyttänyt siihen paljon aikaa.

Nyt, kun Mtj-Art.com kuvagalleria on teknisesti kunnossa on aika lisätä sinne valokuvia. Valokuvien lisäämisen jälkeen on tarkoitus toteuttaa vastaavanlainen kuvagalleria Valonkuvajaa.com sivustolle. Syyt gallerian tuomiseen tällekin sivustolle ovat samat kuin Mtj-Art.com sivustolle ovat.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.