Viikkoblogi: Talvi tuli, Sisällöntuottamista, Uusi kävijäennätys!

Hämeen linnaViime viikonloppuna tuli sitten kunnon talvi lähes koko Suomeen joulukuun kunniaksi. Lunta tuli lisää kuluneellakin viikolla ja pakkanen paukkui aina lähes miinus kolmessa kymmenessä asteessa.

Lumen tulo on mukava asia, kun nyt ei enää ole niin sysi pimeää. Pakkasta sen sijaan saisi puolestani olla huomattavasti vähemmän. Sellainen miinus viisi – kymmenen on jo ihan riittävästi.

Sisällöntuottamista Valonkuvaaja.com sivustolle

Viime aikoina olen saanut yhtä projekteistani eteenpäin eli uuden sisällöntuottamista Valonkuvaaja.com perussivustolle.

Uutta sisältöä on on tullut muun muassa seuraavien sivujen muodossa: Tiedotteet, Eläinkuvaus, Maisemakuvaus, Ihmiskuvaus, Muotokuvaus, Katukuvaus, Taidekuvaus, Tapahtumakuvaus, Dokumenttikuvaus, Arkkitehtuurikuvaus, Suljinaika kohteen mukaan sekä Perspektiivi ja kuvakulma.

Isoin uudistus on tuo Tiedotteet sivu. Sivun on tarkoitus helpottaa uusien sivujen löytymistä Valonkuvaaja.com sivustolta ja se on vastaus kävijöiden esittämiin toiveisiin.

Valonkuvaja.com sivuston uusi kävijäennätys!

4.12.2012 tehtiin uusi Valonkuvaaja.com sivuston yksilöityjenkävijöiden ennätys! Tuolloin sivuston kuukauden kävijämäärä nousi 1498 henkilöön :)! Vielä jäi vähän matkaa uuteen asettamaani rajapyykkiin eli 1 500 kuukausittaiseen yksilöityyn vierailijaan.

Itsenäisyyspäivänä meni sitten tuon tähän asti hyvinkin maagisena pitämäni tavoitteeni meni rikki! Sivuston kuukauden yksilöityjenkävijöiden määrä nousi 1 505 henkilöön :)! Suuret ja nöyrät kiitokset kaikille tämän hienon ennätyksen mahdollistaneille henkilöille!

Uusi upea ennätys on siis tehty ja sitten on aika nostaa jälleen rimaa korkeammalle. Uusi kävijätavoite on luonnollisesti sitten 2 000 yksilöityä kävijää kuukauden aikana!

Meneekö vielä tuokin ennätys tänä vuonna rikki? Vai tapahtuuko se myöhemmin? Olkaa huoleti, ilmoitan kyllä siitä, kun niin on käynyt. Eipä tässä sitten muuta kuin hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.