The Settlers Onlinen joulukampanja

Olen aiemminkin kertonut miten koukuttava ja mukava peli The Settlers Online on. Peliä pelataan suoraan selaimesta ja sen pelaaminen on maksutonta. Rahalla tosin voi ostaa pelin sisäistä valuuttaa eli jalokiviä, mutta ilman niitäkin pelaaminen onnistuu mainiosti!

Pelissä on silloin tällöin erilaisia kampanjoita ja nyt näin joulukuussa on aiheena on yllättäen joulu. Lokakuussa oli vastaavasti halloweeni. Nyt jouluna kerätään päivätehtävistä lahjapaketteja joilla voi sitten hankkia kamppanjan aikana kaupassa tarjolla olevia hyödykkeitä.

The Settlers Online - Chrismas

The Settlers Online - Chrismas

Toissa päivänä kaikille pelaajille annettiin pikkujoululahjaksi erilaisia tavaroita, kuten työntekoa tehostavia ruoka-annoksia, ehtymätön vesikaivo, kaksi armeijan kouluttajaa ja pelimaailman lumiseksi muuttava buffi.

The Settlers Online - Chrismas

The Settlers Online - Chrismas

Lisäksi huomenna alkaa laaja maailman pelastus seikkailu The End of the World, joka päättyy 19.12. ja palkinnot jaetaan Mayojen kalenterin viimeisenä päivänä eli 21.12.2012. Siinä pelin eri servereillä olevat pelaajat koittavat yhteisvoimin pelastaa maailman tuholla. Menestyksen mukaan ropisee sitten palkintoja, jotka ovat mm. jalokiviä ja rakennuksia.

The Settlers Online - Chrismas

Peli on tutustumisen arvoinen, mutta varoituksena pitää sanoa, että jos olet peli tyypin ystävä: aiheuttaa peli mahdollisesti pahaa riippuvuutta :)!

Pelin löydät osoitteesta: http://www.thesettlersonline.com.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Linkkivinkit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.