Viikkoblogi: HPK-JYP, GDT, 100+ FB tykkääjää

Leskenlehti. Valokuvaaja: Markus KauppinenTaakse jäämässä oleva viikko oli jälleen kerran tapahtumarikas, kuten elämä jokapäivä on jos tarpeeksi tarkasti sitä pohtii.

Viikolla kävin pitkästä aikaa katsomassa jääkiekon SM-liigaa, HPK-JYP ottelusarjan neljättä peliä. Peli oli tiukkaa vääntöä ja melkoista sirkusta monestakin syystä. Tarkempaa tarinaa ja ottamiani valokuvia voit käydä katsomassa tuon edellä olevan linkin kautta.

Valonkuvaaja.com sivuston Facebook tykkääjien määrä rikkoi hienon sadan tykkääjän rajan viikko sitten sunnuntaina! Empä olisi uskonut tuotakaan näkeväni, mutta niin vain sain sen nähdä! Suuret kiitokset siitä kaikille tykkääjille tasapuolisesti :)!

Osallistuin viikolla GDT European Wildlife Photographer of the Year 2013 valokuvakilpailuun. Viime vuonna kisa meni muuton takia valitettavasti ohitse, mutta tällä kertaa olin kartalla maailman menosta sen verran, ettei kisa mennyt ohitse.

Olen osallistunut kisaan kerran aiemminkin ja silloin Fenix kuvani oli ainut joka pääsi alkukierrokselta jatkoon. Tällä kertaa tavoitteet ovat tietysti vähintäänkin samat ja toivottavasti tulos on parempi.

Olisihan se aivan mahtavaa, jos jokin kuvistani sai kunniamaininnan tai jopa sijoittuisi palkittujen kuvien joukkoon! Kisaan on vielä mahdollista osallistu, sillä huomenna on viimeinen osallistumispäivä.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.