Viikkoblogi: EWPY, Kukkasipulit näkyvissä, VLK kävijämäärät

Edellisestä blogi julkaisusta on kulunut jo muutama viikko. Jutut eivät ole vähentyneet, mutta ei vain ole löytynyt aikaa kirjoittamiselle. On ollut paljon omia menoja ja tietysti olympialaiset veivät oman aikansa :).

EWPY

Viime lauantaina oli viimeinen mahdollisuus osallistua tämän vuoden GDT European Wildlife Photographer of the Year –valokuvakilpailuun.

Osallistuin kisaan 13 kuvalla seuraaviin katekoreihin: Linnut – 1 kuva, Nisäkkäät – 1 kuva, Muut eläimet – 4 kuvaa, Kasvit ja sienet – 3 kuvaa sekä Ihminen ja luonto – 1 kuva.

Ensimmäisessä jatkoon meno vaiheessa pyydetään kuvista raakatiedostot, tuo tapahtuu 26.3. jälkeen. Kisassa palkintosijoille yltäneille ilmoitetaan 19.4. jälkeen, joten kovin kauaa ei tarvitse odottaa tietoa kyseisessä kilpailussa menestymisestä.

Kilpailun palkinto gaala on perjantaina 24.8.2014.

Matkalla Kilpisjärvelle. Kuvaaja: Markus Kauppinen

Valonkuvaaja.com sivuston kävijämäärä

Kotokulmilta -valokuvanäyttelyni tuomasta kävijämäärä noususta huolimatta uuden hienon 3000 yksilöidynkävijän rajapyykki jäi harmittavan lähellä 19.2. jolloin sivustollani oli yhteensä 2998 eri vierailijaa.

Ehkäpä tuo 3000 raja menee rikki nyt kevään kovaa vauhtia lähestyessä. Kevään tullen monella alkaa oikein kunnolla kuvauskausi, kuten itsellänikin. Talvisin ei tule kovinkaan paljon valokuvattua, mutta kevään koittaessa sitten ruutuja kertyy talvenkin edestä.

Poroja tiellä. Kuvaaja: Markus Kauppinen

Kukkasipuleita näkyvissä

Viime aikojen lämpimät ja aurinkoiset päivät ovat saaneet takapihan kukkasipulit nousemaan. Toivottavasti enää ei tulisi kovia pakkasia, koska niistä nuo sipulit eivät selviäisi.

Jos kukkasipulit selviytyvät kevääseen ja kesään niin tulette niistä sitten jossain vaiheessa kuvia taatusti näkemään.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.