Valonkuvaaja.com sivuston uusi ulkoasu julkistettu!

Tänään 3.3.2013 klo 13:33 on hyvä aika ilmoittaa, että Valonkuvaaja.com pääsivuston uusi ulkoasu on nyt julkistettu! Nykyinen ulkoasu on järjestyksessään neljäs versio.

Kerroin viime viikolla päivitys projektin olevan hyvällä mallilla ja lupailin silloin valmista tulevan pääsiäiseen mennessä. Onnistumisia tuli ja into riitti niin paljon, että valmista tulikin jo tällä viikolla.

Julkaisin päivityksen jo aikaisemmin viikolla, mutta jatkoi yhä sen hiomista. Nyt hiomiset on hiottu tältä erää ja tällä uudella selkeämmällä ulkoasulla on tarkoitus jatkaa taivalta eteenpäin ainakin seuraavan vuoden ajan.

VLK pääsivuston ulkoasu onkin mennyt tähän asti uusiksi noin kerran vuodessa, joten ehkäpä ensi vuoden keväälläkin ilmeeseen tulee jälleen uudistusta. Se riippuu tietysti monesta asiasta, kuten siitä millaista yleisöpalautetta uusi ilme saa ja se ajan kuluessa miellyttää omaa silmää.

Valonkuvaaja.com – vanha ulkoasu

Valonkuvaaja.com - Ulkoasu versio 3.0

Valonkuvaaja.com – uusi ulkoasu

Valonkuvaaja.com - ulkoasu versio 4.0

Uudessa versiossa värimaailma on nyt yhtenäisempi. Sivuston vierailijalle käy helpommin heti selväksi millä sivulla oikein on eli sivuston nimeä on tuotu paremmin esiin.

Tekstikentän taustana olevaa vanhaa valokuvaa päivitin paljon. Nyt reunuksista ei ole niin helppo huomata, missä kohtaa kyseinen kuva toistuu. Tämän tekeminen vei päivityksessä eniten aikaa. Ei ollut kovin helppoa tehdä sellaista kuvaa joka toistuu pysty suunnassa niin, ettei sitä katsova huomaisi totuutta.

Päivityksen suuri parannus on varmasti tekstikentän taustan muuttaminen vanhanvalokuvan tekstuurista pelkäksi väriksi. Nyt tekstiä on helpompaa ja siten mielyttävämpää lukea.

Edellisessä versiossa tekstin heikohko luettavuus oli suurin häiriö tekijä, jota en silloin saanut paremmin ratkaistua. Nyt onnistuin tuossa mielestäni hyvin.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.