Pizzaperjantai Dr. Oetker suklaapizza

Dr. Oetker suklaapizza

Pizzaperjantai kunniaksi oli pakko kokeilla pakastealtaalta vastaan tullutta Dr. Oetker Ristorante suklaapizzaa. Löytö yllätyksen lisäksi tuli muutama muukin yllätys, ensinnäkin hinta oli sama kuin muissa firman pizzoissa ja toiseksi se piti valmistaa uunissa 200 asteessa 10 minuutin ajan. Oletin ensiksi sen olevan pakaste kakkujen kaltainen valmis tuote joka vain sulatetaan ennen syömistä.

Dr. Oetker suklaapizza

Suklaapizzan ollessa uunissa asuntoon tuli mukava suklainen tuoksu. Pizza valmistui luvatussa ajassa ja muutaman minuutin odottelun jälkeen se oli sopivan lämmin syötäväksi. Aluksi pizza maistui vain hyvältä, niin hyvältä kuin lämmin sulanut tumman- ja valkosuklaa voi kaakaojauheella höystetyn pizzapohjan päällä maistua.

Dr. Oetker suklaapizza

Hetken päästä kuitenkin kielen etuosaan tuki huono jälkimaku. Sellainen kuin joka tulee leivinjauheilla tehdyistä kekseistä, samanlainen jälkimaku tulee monista muistakin kekseistä. Ei siis mitenkään outoa valmistuotteissa. Joten tuotteesta jäi erittäin kaksijakoinen tunne, hauska idea joka valmistuksen aikana ja aluksi syödessäkin on hyvää, mutta sitten muuttuu huonommaksi jättäen suuhun ikävän maun.

Hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.