Piparkakkutalo projekti 2011

Muutamaan vuoteen ei ole tullut tehtyä piparkakkutaloa ja ei oikeastaan kyllä tänäkään vuonna, mutta rakennettua sellainen tuli. Talopakettina käytimme Annasin hyväksi katsomaamme valmispakettia, jonka jo viime keväänä poisto myynnistä hankimme.

Pipakakkutalo projekti 2011Edullisen talopaketin hankinnan vuoksi rahaa jäi myös talon ulkoasun koristeluun. Oikeastaan taisi tuo ulkopinnan design maksaa enemmän kuin itse talo :), mutta tyyli ennen kaikkea!

Pipakakkutalo projekti 2011Kasaus sujui muuten ongelmitta, mutta kuljetuksessa hajonneen savupiipun liimaus ja kiinnitys tuotti ongelmia sekä liivatteista tehdyt ikkunat olivat hankalat saada pysymään paikoillaan joka reunasta. Ratkaisuksi ikkuna ongelmaan tehosi se, että liimasi ikkunat kiinni vain yläreunasta.

Pipakakkutalo projekti 2011Päätykoristeluun käytin jo joillekin ehkä entuudestaan tuttua sinettiäni, joka on myös mukana Mtj-Art.com sivuston logossa.

Pipakakkutalo projekti 2011Katon koristeluun käytimme ranskanpastilleja sekä muutenkin rakennukseen käyttämiämme saumaus aineita.

Pipakakkutalo projekti 2011

Valmiista piparkakkutalosta tuli lopuksi otettua myös muutama tuotekuva.

Pipakakkutalo projekti 2011Pipakakkutalo projekti 2011

Lisää valokuvia piparkakkutalo projektista löydät Flickr.com tililtäni kansiosta: Piparkakkutalo projekti 2011.

Kuvat on otettu Pentax K-5 järjestelmäkameralla. Objektiiveina käytin Pentax DA* 16-50mm ja Pentax 100mm linssejä. Valaistusta vastasi Elinchromen studiosalamat.

Hyvää Joulun odotusta kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.