Paristokäyttöinen ulkovalosarja – osa 3

Paristokäyttöinen ulkovalosarja. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Nyt on aika laittaa päätökseen tämä paristokäyttöisten ulkovalosarjojen seuranta jonka aloitin jouluna. Edelliset jutut löydät seuraavien linkkien takaa > Paristokäyttöinen ulkovalosarja ja http://www.valonkuvaaja.com/blogi/paristokayttoinen-ulkovalosarja-osa-2.

Ohlsonin valosarja hiipui ensin

Clas Ohlsonin valosarja himmeni ensimmäisenä ja myös loppui kokonaan valaisemasta yli kaksi viikkoa aikaisemmin kuin Tokmannin valosarjojen. Siksipä nyt harmittaa entistä enemmän, että tuli hankittua tuo Ohlsonin sarja > se oli kalliimpi ja se käyttää kalliimpia LR14 paristoja. Tokmannin valosarjasta loiste loppui vasta muutama päivä sitten.

Eli Olhsonin valosarja toimi 3 viikkoa / 8 tuntia päivässä ajastin toiminnolla. Tokmannin valosarja toimi 4,5 viikkoa / 6 tuntia päivässä ajastin toiminnolla.

Molempien tuotteiden kesto yllätti positiivisesti. Oletin ennakkoon, että ne toimisivat maksimissaan viikon pari, mutta etenkin tuo Tokmannin yli kuukauden toimivuus > se mitä tuotteen luvattiinkin toimivan toteutui oli erittäin positiivinen yllätys.

Kyseistä valosarja ei valitettavasti enää myynnissä ole, mutta jos ensi talvena niitä vielä ale aikaan joulun alla marketeista löytyy pitää niitä muutama hankkia lisää varastoon sekä valokuvausprojekteihin. Ideoita erilaisiin kuvauksiin on tullut paljon.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Testaus, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.