Paristokäyttöinen ulkovalosarja – osa 2

Paristokäyttöinen ulkovalosarja. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Hankin Clas Ohlsonilta paristokäyttöisen ulkovalosarjan -50% alennuksella ennen joulua. Nyt se on ollut käytössä yli viikon ja seurannan tulos on positiivnen.

Mielestäni sen teho ei ole vähentynyt lainkaan tai ainakaan en huomaa sitä. Säät ovat tosin olleet aika suosiolliset valosarjalle, pakkasta ei ole paljoa ollut. Tosin en tiedä on pakkasella paljon merkitystä paristojen toimivuudelle.

Tokmannista Kotikulta 40 led paristokäyttöinen valosarja

Kotikulta paristokäyttöinen ulkovalosarja. Valokuvaaja: Markus Kauppinen
Clas Ohlsonin valosarjan innoittamana ja oikeastaan senkin takia, että tuo käyttää isoja kalliimpia paristoja hankin Tokmanin alesta myös Kotikulta Valosarja 40 LED ulkovalosarjan. Setoimii 3xAA paristoilla.

Laitoin sarjan jouluna päälle (6h päivässä ajastimella) ja senkin valovoima on mielestäni pysynyt täysin samana kuin alussakin. Erittäin positiivinen yllätys tuokin ja hintakin oli edullisempi kuin Clas Ohlsonin valosarjan. Muistaakseni tuo Kotikulta maksoi alessa 4,50 euroa + paristot, joita jo kotona oli.

Yritän palata asiaan vielä tulevien viikkojen aikana. Viimeistään silloin, kun virta alkaa huomattavasti laitteista loppumaan.

Hyvää viikon jatkoa teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.