NHL Hockey Day Finland 17.-18.3.2023

Viime vuonna NHL piipahti vuosien tauon jälkeen Suomessa ja silloin Tampereella. Paikalla tuli oltua ja hyvin se monien kovasti kritisoima NHL show perjantaina upposi, kun lapseni kanssa katseltiin Mikko Rantasen tekevän hattutempun täpötäydessä Nokia Areenassa – ikimuistoinen hetki monelle.

Maaliskuussa 17.-18. päivä Tampereella Sorsapuistossa toteutetaan ilmainen NHL Hockey Day Finland. Vielä en tarkempaa ohjelmaa löytänyt, mutta sellainen luvattiin tapahtuman verkkosivuilla lähiviikkoina julkistettavan. Sivuston mukaan tapahtuma kestää 08-22 ja ainakin kaikkea seuraavaa pitäisi olla luvassa:

Hockey Day in Finland järjestetään Tampereen Sorsapuistossa, jossa kaikki jääkiekon ystävät pääsevät nauttimaan ilmaistapahtumasta kahden päivän ajan: perjantaina 17. maaliskuuta ja lauantaina 18. maaliskuuta. Viaplay Group, Suomen Jääkiekkoliitto, NHL ja useat paikalliset organisaatiot tarjoavat juhlahumua koko viikonlopuksi:

– NHL Global Fan Tour ja interaktiiviset jääkiekkoaktiviteetit
– Nähtävillä Stanley Cup -pokaali sekä esineitä suomalaisen jääkiekon Hall of Famesta
– Aktiviteetteja jäällä – juniorien jääkiekkoturnaus, jäädisco ja muodostelmaluisteluesityksiä
– Luistelu- ja taitoklinikkoja Suomen Jääkiekkoliiton taitovalmentajien opastuksella
– DJ, tietovisa, entisten NHL-pelaajien vierailuja, paikallisten teatteri-, tanssi ja musiikkiryhmien esityksiä
– NHL:n, Suomen Jääkiekkoliiton ja NHL Coaching Associationin verkkovalmennusklinikka suomalaisille juniorivalmentajille. Mukana esitelmiä vierailevilta NHL-valmentajilta.
– Fanikilpailuja, kuten selostuskisa, tuuletuskisa ja videopeliturnaus
– Katselubileet, joissa seurataan Colorado Avalanchen ja Detroit Red Wingsin välistä runkosarjaottelua (NHL Saturday presented by SAP)

Lähde: https://www.nhl.com/fi/news/hockey-day-in-finland-ensimmaista-kertaa/c-340851440

Kyllä tuo sellaiselta näyttää, että pitäähän tuonne mennä jos vain aikataulut ja etenkin sää on edes jotenkin suosiollinen.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.