Modx Revolution, Rammstein, flunssassa

 Viikko kahdeksan on arkipäivien  osalta kohta taputeltu ja taakse jäänyttä elämää. Nyt pienimuotoinen kooste viikon tapahtumista ja asiaa vielä myös viime viikon tapahtumistakin.

Rammstein julkaisu rikkoi ennätyksen

Viime viikon torstaina 16.2. julkaisemani Rammsteinin Hartwall Areenassa 15.2. esiintymistä koskenut blogini rikkoi vanhan yhden päivän kävijäennätyksen! Torstaina yksilöityjä kävijöitä oli 78 kappaletta.

Rammstein - Helsinki 2012

Tämä ei vielä kuitenkaan riittänyt vaan uusi ennätys syntyi sitten jo heti perjantaina 17.2. jolloin Valonkuvaajan blogissa kävi 86 yksilöityä kävijää. Suuret kiitokset teille kaikille jotka olitte uutta ennätystä mukana tekemässä! Mikähän juttu mahtaa lyödä 100 yksilöidynkävijämäärän rikki?

Flunssan kourissa

Viikko alkoi karhealla kurkulla ja tiistain vastaisena yönä se muuttui kuumeeksi. Tiistai aamuna vointi oli jokseenkin sekava ja olo vain paheni päivän edetessä. Illalla päänsärky voimistui todella kovaksi ja kipuasteikolla noin tasoon 9. Tuon kipuasteikon 10 kipu on polvileikkauksen jälkeinen kiputaso.

Keskiviikko olo aamusta parempi, mutta iltaa kohti olo huononi. Päivän aikana kuvioon astui myös yskä. Torstaina köhä jatkui ja mukaan tuli jatkuva niistäminen sekä kuume vain paheni. Perjantaina ei enää niin paljon nokka vuotanut, mutta silloin kuume nousi uusiin ennätyksiin tämän flussan aikana eli 38,7 asteeseen. Toivottavasti olo normalisoituisi tulevan viikonlopun aikana ja sitten  ensi viikolla vointi olisi taas täysin normaali.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.