Kohti mitalipelejä

IIHF World Champpionship Final Game 2012
On ilo kuulua niiden tuhansien ihmisten joukkoon jotka tänään pääsevät seuraamaan U20 jääkiekon maailmamestaruuskisojen mitaliotteluita Helsingin Hartwall Areenalla.

Liput tuli ostettua jo viime vuoden huhtikuun lopulla, tosin ei riittävän ajoissa. En saanut hankittua lippuja pääkatsomoon kuten oli tarkoitus. Lippujen myynnin aloittamisesta ei tiedotettu järin isosti jos lainkaan, niin valitettavasti meni nuo paikat ohitse. Piippuhyllylle ei sentään onneksi tarvitse kavuta vaan paikka löytyi toisesta päädystä. Toivottavasti siitä päädystä jonnekka nuoret Leijonat hyökkäävät kahdesti, jotta pääsisi mahdollisimman monta heidän maaleistaan lähempää näkemään.

Eilen Ruotsia vastaan peli oli paremmin hallussa kuin Kanadaan vastaan. Ruotsi piti ykkösketjun hyvin ajoissa, mutta muiden kenttien kartoitus olikin jäänyt heikommalle. Kuten tiedätte hyvän taistelun jälkeen Leijonat raivasit tiensä finaaliin.

Kumppaniksi illan peliin selviytyi Venäjä, joka mielestäni vaihtoehdoista on Suomelle parempi. Vaikkakin eilinen USA olisi kyllä ollut Suomelle parempi kuin kisoissa aiemmin pelannut USA. Joka tapauksessa Leijonat ovat näyttäneet että he kyllä pärjäävät hyvin Venäjää vastaan, jos vain paketti pysyy kasassa kuten edellisessä ottelussa pysyi kaksi ensimmäistä erää, kolmannessa sitten hajosi peli pahasti. Joten tänään 60 minuuttia laadukasta omaa peliä niin illalla saadaan jälleen yhdessä juhlia uutta maailmanmestaruutta :)!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.