Duracell Supreme 2450mAh akkuparistot

Vähän aikaa sitten kirjoittelin täällä blogissani eBay hankinnoistani mm. Duracellin akkuparistoista. Tilasin neljä neljän pariston pakettia eli 16 akkuparistoa. Hintaa niille tuli toimituskuluineen 30,90 euroa eli 1,93 euroa kappale.

Tuotekuva - Duracell Supreme 2450mAh

Yritin etsiä paristoja aluksi muutamasta paikallisesta supermarketista, mutta heidän valikoimistaan ei kyseisiä paristoja löytynyt joten siksi suuntasin verkkokauppaan. Akkuparistot olivat edullisia ainakin aiemmin ostamiini Haman 2700 mAh akkuihin joita saa 20 eurolla neljä kappaletta eli 5 euroa kappale.

Duracellin akut olivat valmiiksi ladatut, mutta se lataus ei riittänyt kuin reiluun kymmeneen salaman välähdykseen. Silloin jo hetken ajattelin pessimistisesti, että näinkö surkeita hankkimani akut olivat vai myikö myyjä sittenkin jotain piraattikamaa?

Tällä viikolla tuli sopiva hetki käydä lähikuvaamassa ja otin akut uudelleen testiin. Nyt akut oli ladattu ja tulos oli ensi kertaan verrattuna aivan toinen. Sain yhdellä neljän pariston setillä yli 200 salamalla otettua kuvaa, eikä niistä virta loppunut vielä silloinkaan! Lopetin vain kuvaamisen.

Verrattuna tähän asti käytössäni olleisiin Haman akkuihin oli huima! En muista ovatko Haman akut pystyneet vastaavaan edes uusina? Joka tapauksessa salamalla kuvaaminen oli pitkästä aikaa todella mukavaa, kun ei tarvinnut odottaa salaman latausta kuin 0,5 – 2 sekuntia ja taas pääsi ottamaan uuden kuvan!

Haman akuilla on, kun jo yli vuoden salaman latausta on pitänyt odotella 5-20 sekuntia. Eikä neljällä Haman akku setillä ole saanut varmaan yhteensäkään yli 200 salama valoitettua kuvaa!

Nyt vaikuttaakin siltä, ettei tulevien kesäkuukausien kuvaukset jää ainakaan akkuparistoista kiinni. Muutaman kympin sijoitus akkuparistoihin oli todella hyvä sijoitus. Niiden kanssa kuvaaminen on paljon mukavampaa ja myös tehokkaampaa, jos nyt valokuvaamisen pitää olla tehokasta.

Kuluttaja -lehden testin mukaan kyseistä akkujen kapasiteetin pitäisi olla yli 100 latauskerrankin jälkeen lähes täysi, joten ainakin vuoden päivät noilla akuilla pitäisi pärjätä hienosti ja varmaan käytännössä lähemmäs kaksi vuotta.

Tuskin maltan nyt odottaa seuraavaa valokuvaus kertaa, sen verran mukavaa tällä viikolla valokuvatessa oli :-D!

PS. Ohessa oleva kuva paristoista on ottamani tuotekuva. Aihe oli jotenkin niin hyvä, että oli pakko kokeilla millaisen tuotekuvan paristoista saisi otettua ja hienohan kuvasta tuli!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja
mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Testaus, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.