Spotify soittolistojen ja suosikkien siirto Deezeriin

Viime aikaisen Spotifyn podcast kohun saattelemana moni on alkanut miettimään voisiko samat kappaleet kuunnella jostain toisesta palvelusta?

Kysymyksiä palveluista ja spotify-palveluun tehtyjen soittolistojen ja suosikkien siirron mahdollisuudesta toiseen palveluun on tullut sen verran paljon, että päätin tehdä asiasta lyhyen julkaisin.

Deezer musiikkipalvelu

Pikaisen taustatyön jälkeen Deezer niminen palvelu nousi esiin. Siellä pitäisi musiikin laadun olla ainakin yhtä hyvää kuin spotify-palvelussa, useiden mielestä jopa parempi laatuista.

Lisäksi useista eri musiikkipalveluista esim. soittolistojen ja suosikkien siirto onnistuu muutamalla klikkauksella, sen jälkeen kun olet rekisteröitynyt Deezerin käyttäjäksi.

Soittolistojen siirto Spotify-palvelusta Deezeriin

1. Rekisteröidy Deezer palveluun > https://www.deezer.com
2.Kirjaudu selaimella Spotify-tilillesi.
3. Mene sitten osoitteeseen > https://features.deezer.com/transfer-playlist

4. Klikkaa sitten Transfer now-painiketta.
5. Sitten avautuvasta kohdasta voit valita Spotify-palvelun.

6. Valitse joko kaikki Spotify sisältösi tai klikkaa haluamasi kohdat erikseen. Klikkaa lopuksi Transfer to Deezer-painiketta.

7. Siirron kesto riippuu Spotify sisältösi määrästä, mutta ei siinä montaa minuuttia mene.

Omat kokemukset

Musiikkipalvelun vaihto Deezeriin Spotifysta onnistui oikeasti hyvin nopeasti. Musiikin laatu on vähintäänkin yhtä hyvä kuin Spotify palvelussa, joten näiden osalta voin Deezer palvelua suositella.

Miinuksia en itse ole vielä huomannut, kun vain musiikkia kuuntelen. Podcastien kuuntelijoille on mielipahaa tiedossa, Deezerissa ei kaikki samoja podcasteja ole kuin Spotify-palvelussa on.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Testaus, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.