VLK-sivuston päivitystä, The Settlers Online arvontavoitto

PuutarhakukkaViikko on kääntynyt jälleen lopuilleen ja sunnuntaikin on jo kovaa vauhtia menossa. Kuluvan viikon päättymisen lisäksi päättyvät tänään myös Lontoon kesäolympialaiset. Seuraavat kisat ovat neljän vuoden kuluttua Riossa.

Tämäkin kohta taakse jäänyt viikko meni enimmäkseen koulutukseen liittyvien asioiden parissa. Opiskelustakin pitää kuitenkin muistaa irtaantua ja siksipä ehdin tekemään jotain muutakin, joista seuraavaksi vähän tarkemmin.

Valonkuvaaja.com sivuston päivitystä

Viime viikonloppuna ja viikollakin tuli vähän päiviteltyä Valonkuvaaja.com sivustoa. Päivitin muutamien sivujen sisältöjä sekä päivitin XML Sitemap Generator ohjelman uusimpaan versioon.

Uusi versio tuosta julkaistiin jo toukokuun lopulla, mutta ei vain ole tullut sitä päivitettyä. Päivityksessä ei kauaa aikaa mennyt, vain muutama minuutti. Palvelimella olleet tiedostot piti vain korvata uusilla tiedostoilla ja sitten olikin jo päivitys tehty.

Päivityksen jälkeen ajoin sivukartan teon manuaalisesti läpi ja näin varmistin, että uusi päivitetty versiokin toimii kuten sen pitää. Toimihan se!

Lisäksi se löysi sivustolta kolme toimimatonta linkkiä, jotka tietysti välittömästi otin työkseni korjata kuntoon. Tuo on kyllä noiden toimimattomien linkkienkin etsintää hyvä ohjelma.

Vaikkakin tärkein ja hyödyllisin ominaisuus on se automaattisesti tekemä sivukartta niin sivuista kuin sivustolla olevista kuvista.

Voitto The Settlers Online pelin arvonnassa

Huomasin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna The Settlers Online pelin etusivulla ilmoituksen kilpailusta. Tutkin mistä on kyse. Kisassa oli kolme luokkaa, joista osallistuin eniten puhtaaseen arvontaan.

Siinä piti lähettää mahdollisimman paljon peliin sopiva postikortti Ranskaan. Tiukoille osallistuminen meni, kun sen piti olla keskiviikkona perillä ja maanantaina sain sen matkaan. Ehti kuitenkin perille, kun viime viikon perjantaina tuli peliin kirjautuessani ilmoitus voitosta :)!

Kisan palkintoina oli valinnan mukaan joko lippu pelimessuille tai sitten The Settlers Online -peliin 5000 jalokiveä. Ilmoitin postikortissa haluavani nuo jalokivet.

The Settlers Online arvontavoittoMukava oli voittaa pitkästä aikaa :)! Eihän tuo voitto niin merkittävä ollut.. virtuaali peliin virtuaalisia jalokiviä. Ajatuksena ja tuntemuksena huomattavasti merkittävämpi tapahtuma!

Torstaina The Settlers Online pelissä alkoi uuden version testaaminen. Testiin osallistuvat saavat korvaukseksi pelissä käytettäviä resursseja. Saadakseen korvauksia tulee peliä pelata vähintään 15 minuuttia päivässä. Testiversiota pääset pelaamaan osoitteessa: http://www.tsotesting.com/en/.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja
mtj-art. Get yours at bighugelabs.com

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.