Viikkoblogi: VLK kävijäennätys, roskaposti kasvussa

Viikolla oli sateista huolimat myös paljon kauniita aurinkoisia hetkiä, ei sillä etteikö sateisetkin hetket olisivat kauniita.

Tarkoitin vain että aurinkoisina hetkinä tuli ulkoiletettua kameraan lähiluonnossa ja kyllähän siellä taas kuvattavaa riittää. Nyt pitää käyttää kaikki liikeneva aika kuvaamiseen ja sitten talven uudelleen tullessa taas on aika kehittää kesän kuvia, joten uusia kuvia on tulossa näytille sitten syksymmällä.

Maisema Saanatunturilta. Valokuvaaja: Markus Kauppinen

Roskapostin määrä kasvussa?

Vaikka välillä kuuluu hyviä uutisia meille roskapostin vihaajille niin nyt viime viikkoina on valitettavasti ollut havaittavissa roskapostin kasvua. Omiin sähköposteihini ropisee jonkin verran aikaisempaa enemmän roskapostia, mutta blogissani roskaviestien määrä on täysin räjähtänyt.

Viimeisen viikon aikana blogiin on tullut yli 5 000 viestiä / kommenttia joista lähes kaikki ovat olleet spämmiä. Liekö syy sivuston kasvavan näkyvyyden hakukoneissa vai jonkun muun, mutta hiukan rasittaa seuloa tuollainen määrä kommentteja.

Tiedän kyllä mukavan ja toimiman Akismet plugin, mutta se saattaa hävittää joitakin oikeitakin kommentteja. Yksi vaihtoehto on tietysti poistaa kommentointi kokonaan. Pitää nyt tovi vielä tarkkailla tilanteen kehittymistä ja sitten valita edellellä mainituista jompikumpi.

Tulossa alas Saanatunturilta. Kuvaaja: Markus Kauppinen

VLK-sivun kävijäennätys

Hauskan Vapun toivotus avitti uuden sataluvun rikkoutumisessa ja muuten vaan kevään myötä lisääntynyt valokuvaaminen pisti ennätykset uusiksi tämän viikon tiistaina. Uusi hieno ennätys kirjataan nyt 3 153 lukemin. Suuret kiitokset teille kaikille ennätystä mukana tekemässä olleille! Laitetaanhan kesän aikana ainakin 3 500 rajan rikki ;)!

Hyvää viikonloppua teille kaikille ja pitäkäähän kamerat mukana missä ikinä sitten liikuttekaan :)!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.