Viikkoblogi: Valonkuvaaja.com sivusto DMOZ hakemistoon

Viikko alkaa olemaan arkipäivien osalta kohta käsitelty. Edessä siintää muutama viikonlopun päivä. Viikolla tuli useampa päivänä kehitettyä kuluneen vuoden valokuvia, joita on yhä kehittämättä useampi sata.

Kehityksen aikana on positiivista huomata, että kuvien laatu on ainakin teknisesti parantunut. Kehitys on pysynyt siis oikean suuntaisena. Vuoden aikana olen ottanut kuvausreissuille mukaan lisää salamalaitteistoista ja niiden avulla olen saavuttunut hakemaani teknistä kuvanlaatua.

Mikään ei tietystikkään riitä vaan nyt haaveilen tasokkaamman kameran perään. Nimittäin vielä on ongelmia hämäräkuvauksessa. Kaluston tehot eivät vain oikein riitä siihen. Muuten kalustoni on jo nyt sellaisella tasolla, että hyvien kuvien ottaminen ei ole välineistä kiinni.

Valonkuvaaja.com sivusto DMOZ hakemistoon

Kesällä 2012 lähetin hakemuksen Valonkuvaaja.com sivustosta DMOZ:iin. Muutaman kuukauden välein kävin katsomassa, olisiko sivustoni hyväksytty hakemistoon. Marraskuussa 2012 sain ilokseni todeta, että sivustoni oli kelpuutettu mukaan!

Valonkuvaaja.com löytyy DMOZ:n hakemistosta nyt niin domain nimellä kuin myös Markus Kauppinen hakusanoilla. Hieno ja hyvä juttu! Sivustoni sai nyt yhden ulkoisen linkin lisää ja etenkin lisänäkyvyyttä hakukoneissa.

DMOZ Open directory project - Valonkuvajaa.com

DMOZ Open directory project - Valonkuvajaa.com

DMOZ Open directory project - Valonkuvajaa.com

DMOZ Open directory project on yksi Internetin keskustietokannoista, joka poikkeaa monesta muusta vastaavasta olemalla ainoana ilmainen. Hakemisto perustuukin avoimen lähteen ajatukseen.

Sen tarkoitus on toimia keskitettynä hakemistona Internetin ihmeistä. Tällaisia hakemistoja käyttävät ihmisten lisäksi hakukoneet.

Tästä syystä onkin yrittämisen arvoista saada omat verkkosivunsa mukaan hakemistoon, koska näin saat yhden sivustoosi viittaavaan linkin ja ennen kaikkea sivustosi on paikassa josta useat hakukoneet hakevat tietoja omiin tietokantoihinsa.

Omaa verkkosivustoaan voi tarjota hakemistoon listattavaksi seuraavan linkin kautta: http://www.dmoz.org/add.html. Sivulta löytyy tarkat ohjeet miten hakemus tulee täyttää.

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.