Viikkoblogi: Sisällöntuottamista, Modx päivitystä

Mustatorvisieni (Craterellus cornucopioides). Valokuvaaja: Markus KauppinenViikko on kohta jälleen hurahtanut ja kevät ainakin kalenterin mukaan on ihan ovella.

Ulkona ollessa ja ulos katsellessa ei tosin tuolta kuluneella viikolla liiemmin tuntunut.

Viikolla sain taas muutaman pitkäaikaisen projektini hoidetuksi ja toimiston pöytä alkaa uuden valokuvauskauden lähestyessä tyhjenemään juuri niin kuin olen suunnitellutkin :)!

Sisällöntuottamista VLK-sivustolle

Viikolla sain tuotettua sekä julkaisua VLK-sivustolle uutta sisältöä: Objektiivin värivirheen korjaaminen, Usean kuvan yhdistäminen, HDR kuvan luominen ja Progressiivinen terävöitys.

Modx Revolutionin päivitys uusimpaan versioon

Yksistä rästi projekteista on ollut Modx Revolution julkaisujärjestelmien päivitykset ja ne sain tällä viikolla kuntoon. Nyt on sivustot tuon osalta kunnossa taas joksikin aikaa (kunnes uusi vakaa versio julkaistaan).

Hakusanoitusta VLK blogissa

Erääseen VLK sivustoon liittyvän suunnitelman eteenpäin viemiseksi kävin läpi kaikki julkaisemani blogijulkaisut ja täydensin niin tekstiin kuin hakusanoihinkin lisää ”oikeita avainsanoja”.

Projektin tavoitteena on saada VLK sivustolle parempaa näkyvyyttä hakukoneissa ja etenkin ohjata kirjoittamista / julkaisemistani aiheista kiinnostuneet VLK-sivustolle.

Tuloksia tulee (jos tulee) muutaman kuukauden viiveellä, joten innolla seuraan sainko pääsenkö tavoitteeseen viikolla tekemälläni työllä?

Jääkiekon SM-liigan pudostuspelit

Viikolla käynnistyi myös jääkiekon sm-liigan pudostuspelit. Mukana menossa on myös suosikkijoukkueeni HPK ja tänään perjantaina ei tilanne ottelusarjassa JYP:ä vastaan näytä kovin pahalta.

Toivottavasti huomenna tulee ensimmäinen vieras voitto ja sitten maanantaina jälleen kotivoitto, niin sarja olisi jo mukavasti 3-1 Kerholle :)! No, menee niin tai näin niin nyt on mukavaa aikaa, kun saa seurata hyvää jääkiekkoa!

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.