Viikkoblogi: Kasvien keräämistä, VLK kävijäennätys

Laukkoski. Kuvaaja: Markus Kauppinen

Viikolla oli muutama osittain aurinkoinen päivä ja pitihän silloin ulos lähteä. Valokuvia ei tällä kertaa tullut otettua vaan keskityin keräämään kuihtuneita kasveja.

Muutamana viime vuotena on pitänyt jo näin tehdä, mutta on vain aina jäänyt tekemättä. Tarkoitus on pitkän talven aikana ottaa kuolleista kasveista studiossa kuvia. Jos kuvaukset onnistuvat riittävän hyvin tulette niitä täällä blogissani jossain vaiheessa ensi vuonna näkemään.

Keli oli tosiaan muutaman päivänä tovin aikaa erittäin hieno ja mukavaahan ulkona pääosin oli liikkua. Ikäväksi reissu muuttui siinä vaiheessa, kun saavuin kotiin.

Harmikseni huomasin jälleen maihinnousukenkien pohjissa koiran kakkaa. Tarkoitus ei ole ole aloittaa mitään uutta koiran kakka keskustelua, mutta kyllähän tuo aina nyppii.

Talvella ja kesällä nuo kääryleet ovat jotenkin edes havaittavissa. Nyt syksyllä kasvien maassa maatuessa ruskean eri sävyissä ei noita kääryleitä niin helposti huomaa :(.

Olisihan se mukavaa, jos niitä kääryleitä ei ihan keskellä kävelyteitä olisi. Jos niitä ei reissuilta mukaan oteta niin voisi koiransa ohjata vaikkapa puolen metrin päähän kävelytietieltä.

Valonkuvaaja.com sivuston kävijäennätys

Keskiviikkona 6.11. huomasin VLK-sivustolla tapahtuneen uuden kävijäennätyksen! Aikaisempi ennätys oli lokakuulta 2 765. Nyt lukemat ovat jo 2 852. Kiitos kaikille ennätystä mukana tekemässä olleille :)!

Eiköhän vielä laiteta tämän vuoden aikana se 3 000:n yksilöidyn kävijän raja rikki ;)!

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.