Viikkoblogi: Frankenstein, Google Analytics

Hämeenkylmäkukkia - Markus KauppinenNeljän viikko tästä vuodesta alkaa olemaan kohta pulkassa. Onkin aika tehdä viikosta lyhyt tiivistys.

Sää on aina hyvä aihe ja niin nytkin. Viikko mentiin talvisissa oloissa. Pakkasta riitti, mutta onneksi myös paljon aurinkoisiakin hetkiä oli vaikkakin loppu viikkoa kohti pilvistyikin.

Viikolla julkaisin vuoden 2012 Google Analytics tilastoja niin Valonkuvaaja.com pääsivustosta kuin tästä Valonkuvaajan blogista. Sivuston kehitys viime vuonna oli tilastoissa mitattuna hyvinkin positiivista.

Tällä viikolla maailman piti kirkastu yleisesti ottaen edessäni (tai ainakin terävöityä) kuluneella viikolla. Toisin kuitenkin valitettavasti kävi. Nimittäin muutama viikko sitten tilaamani silmälasit saapuivat viikolla. Menin sitten noutamaan niitä loppu viikosta. Aikansa optikko yritti väännellä laseja sopiviksi, muttei onnistunut siinä. Lopulta hän irrotti linssit kehyksistä ja totesi, että linssit on tehty liian isoiksi kehyksiin. Joten lasit lähti palautukseen ja uusien luvattiin tulevan puolentoista viikon aikana. Toivottavasti silloin kaikki on kunnossa ja näin maailmalla tulisi taas terävämmäksi.

Vuodenluontokuva kisan viimeinen osallistumispäivä on huomenna 28.1. Viime tippaan meni omakin osallistumiseni, mutta nyt on 16 kuvaa kisassa mukana. Olisi todella hienoa, jos jokin kuvistani sijoittuisi tänä vuonna. Suurimmat odotukseni ovat sarjassa Muut eläimet. Tietoa menestymisestä pitää odottaa pitkälle kevääseen ja jos on palkittujen mukana niin silloin taitaa odotus jatkua kesäkuulle asti. Sen jälkeen pitäisi sitten elää tiedon kanssa hiljaa aina lokakuun lopulle asti. Tosin jos noin hieno sijoitus joskus tuossa kisassa tulisi niin kyllä sen vuoksi voisi hiljaa olla pidempäänkin.

Viikon kulttuuriannoksesta vastasi Kansallisteatterin esittämä Frankenstein näytelmä, josta kirjoittamani jutun voit käydä lukemassa osoitteesta http://www.valonkuvaaja.com/blogi/frankenstein-kansallisteatterissa.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.