Viikkoblogi: Body Worlds, Kuva & Kamera messut

Luontokuvaus - kärppä. Valokuvajaa: Markus KauppinenNiin se vaan tämänkin viikko alkaa olemaan arkipäivien osalta takanapäin. Aika menee lähes aina nopeasti ja niin ovat muutama viime viikkokin mennyt. Edes viikkoblogin kirjoittamiseen ei ole aikaa löytynyt.

Kirjoittamatta jättämisestä huolimatta paljon on näinä taakse jääneinä viikkoina tapahtunut. Muutamat pitkäaikaiset projektit ovat tulleet päätökseen ja vielä joitakin projekteja pitäisi saada valmiiksi ennen kunnon kevään tuloa.

Kevään tulossa on tarkoitus jättää tämä tietotekniikkaa painottunut elämä taka-alalle muutamaksi kuukaudeksi ja sitten ilmojen uudelleen viiletessä palaan takaisin asiaan. Joten tarkoitukseni on heti kevään koittaessa keskittyä kunnolla valokuvaamiseen lähiluonnossa.

Heurekassa Body Worlds näyttelyssä

Heurekassa avattiin 16.2.2013 ensimmäistä kertaa Suomessa oleva Body Worlds näyttely ja tarkemmin sanottuna kokoelma The Story of the Heart.

Pitihän tuo kiinnostava näyttely käydä katsomassa, kun kerta Suomeen sellainen tuli. Käynti päivä oli torstai, koska silloin Veikkauksen kortilla Heurekaan pääsee kaksi yhden hinnalla.

Näyttely oli mielenkiintoinen vaikkakin aika ajoin aavistuksen alkoi heikottamaan, etenkin juuri tuo sydäntä koskettanut osuus.

Näyttely oli paljon laajempi ja isompi kuin olin ennakkoon odottanut. Hienoa työtä ovat näyttelytöiden tekijät aikaan saaneet.

Kannattaakin ehdottomasti käydä kyseinen näyttely katsomassa, jos aihe kiinnostaa. Näyttely on Heurekassa aina 22.9.2013 asti. Lisää tieto näyttelystä löydät http://www.heureka.fi/fi/bodyworlds sivulta.

Helsingin messukeskuksessa Kuva & Kamera messuilla

Viime viikon lauantaina kävin Helsingin messukeskuksessa järjestetyillä Go Expo messuilla. Messuilla oli 8 eri kokonaisuutta.

Pääsyy menemiseen oli mukana olleet Kuva & Kamera -messut ja se, että sain sinne vapaaliput eräältä kameratarvikkeita maahantuovalta yritykseltä. Sen verran on tullut kalustoa ajan saatossa hankittua, että muistivat vapaalipuilla.

Messuilla oli paljon mielenkiintoisa kojuja joissa pääsi tutkimaan ja kokeilemaan valokuvaukseen liittyviä tavaroita. Messuilla oli myös paljon valokuvaukseen liittyviä luentoja sekä useita valokuvanäyttelyitä.

Kuva & Kamera messujen lisäksi paljon aikaa meni isossa hallissa jossa oli paljon erilaista tarjontaa: kalastusta, palloilulajeja, pyöräilyä, eräilyä ja niin edelleen.

Kaikkiaan messuilla vierähti aikaa lähes seitsemän tuntia ja matka päälle. Joten koko lauantai siinä meni, mutta mukavaa siellä oli. Pitänee mennä ensi vuonna uudestaan, jos silloinkin noita vapaalippuja jostain tulee.

Hyvää viikonloppua!

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.