Väriä pimeään -valokuvanäyttely ohitse

Niin se kaksi viikkoa meni ja 12.10.2011 klo 18:10 oli aika aloittaa Väriä pimeään -valokuvanäyttelyn purkaminen.

Taulut pysyivät rautakehikossa hienosti koko näyttelyn ajan, joten pelkoni niiden mahdollisesta putoamisesta ja sitten lasisten kehysten rikkoutumisesta eivät käyneet toteen, joten näyttely sujui ns. ”teknisesti” loistavasti.

Visuaalisesti asiat eivät menneet parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kuvien ollessa vain rautakehikossa, hukkuivat ne liikaa lasiseinän takana olevaan punaiseen seinään ja erilaisiin ilmoitus materiaaleihin. Ongelman ratkaisuksi olisi pitänyt hankkia 10m * 3m valkoinen / harmaa / musta paksu kangas. Tuollaista ei tullut hankittua, kun sillä ei olisi ollut käyttöä näyttelyn jälkeen ja ei oikein näyttelybudjetissa ollut jäljellä pelimerkkejä.

Väriä pimeäänTarjolla olleet pienet valokuvat tekivät hyvin ”kauppansa” ja ei niitä montaa jäljelle jäänyt. Kuvia oli tarjolla noin 700 – 1 000 kappaletta joten jonkin verran onnistuin jakamaan väriä pimeään vuoden aikaan!

Suosikkikuva äänestykseen osallistui 171 henkilöä ja onnetar suosi tällä kertaa Rosa V:tä. Onneksi olkoon :)! Hän tulee saamaan suosikki kuvansa lähiaikoina. Suosikkikuva äänestyksen voitti seuraava kuva:

Väriä pimeään - Suosikkikuva äänestyksen voittajakuva!

Väriä pimeään - Suosikkuva äänestyksen voittajakuva!

Vieraskirjaankin tuli mukavasti uutta sisältöä, 7 sivun verran. Vielä jäi kuitenkin kymmenittäin tyhjiä sivujua odottamaan tulevien näyttelyiden kävijöiden puumerkkejä. Niin kuten olen jo maininnutkin on jo pientä pohjaa olemassa seuraavaan näyttelyyn olemassa, mutta sen aika tulee sitten joskus tulevaisuudessa.

Nyt on aika kiittää lähimmäistäni kärsivällisyydestä ja niistä yksinäisistä hetkistä joita tämä yhdeksän kuukautta kestänyt valokuvanäyttely projekti kesti.

Lisäksi kiitokset kuuluvat kirjastolle, joka tarjosi näyttelytilan kahdeksi viikoksi, sekä tiedotti näyttelystä paikalliselle medialle.

Sekä suuret kiitokset kaikille näyttelyssä käynneille, vieraskirjaan kirjoittaneille, äänestykseen osallistuneille, sekä virtuaalinäyttelyn katsoneille!

Hyvää Syksyn jatkoa ja Väriä pimeään!

mtj-art. Get yours at bighugelabs.comValokuvaamisiin, Markus Kauppinen

 

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.