Valonkuvaaja.com ja Mtj-Art.com indeksointitilastoja

Jouluruokia sulatellessa on hyvä julkaista lisää tilastoja näin loppu vuoden kunniaksi. Tällä kertaa julkaisen tilastoja omien verkkosivujen indeksoitumisesta Googlen hakukoneeseen.

Kuten aiemminkin olen hehkuttanut Sitemap Generator Standalone tekemää selvää muutosta indeksoitumiseen niin jatkan yhä samaa. Sovellukseen sijoittamani 20$ olivat kyllä hyvä sijoitus.

Valokuvaaja.com

 Sitemap Generator Standalone

Lähes kaikki sivuni ovat indeksoituja ja kuvistanikin jo yli puolet. Nuo vajavaisuudet johtuvat enimmäkseen siitä, että olen viime viikkoina tuottanut paljon lisää sisältöä sivustolleni ja ne sivut eivät varmaankaan ole vielä hakukoneeseen indeksoituneet.

Sitemap Generator Standalone

Sivustoni on ihan mukavasti näkynyt myös hakukoneissa, tosin klikkauksia on ollut huomattavasti vähemmän. Pitäisi siis saada tehdyksi vieläkin houkuttelevampaa materiaalia verrattuna muihin sivustoihin, että ihmiset päätyisivät klikkaamaan itsensä juurikin minun sivustolleni.

Muista tilastoista sen verran, että sivustolleni on tällä hetkellä 18 916 linkkiä, joista valtaosa tulee Flickr.comista. Kuitenkin yli 4 000 linkkiä tulee muualtakin.

Mtj-Art.com

 Sitemap Generator Standalone

Mtj-Art.com sivustolle en ole tehnyt päivityksiä vähään aikaan ja siksi tuo sivujen indeksointi näyttääkin todella hyvältä. Kuvien indeksointi noinkin huonosti hiukan ihmetyttää.

Sitemap Generator Standalone

Nämä tilastot ovat kanssa ihan toista maata noihin Valonkuvaaja.com sivuston tilastoihin verrattuna. Suunta on kuitenkin oikea.

Tosin tämä sivusto on oikeastaan odottelemassa sitä mahdollista päivää, kun laitan toiminimen pystyyn. Jotain kuitenkin pitäisi sivuston eteen tehdä näkyvyyden parantamiseksi, vaikka sivusto sinänsä onkin vain odottamassa tulevaisuutta.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.