Valokuvaesitys Saanatunturin hienoista maisemista

Tämänkertainen kuvajulkaisuni onkin kuvaesityksen muodossa. Kuvaesitys sisältää yli 70 valokuvaa matkalta Saanatunturille ja Saanatunturilta. Kuvat on otettu elokuussa 2013.

Ennen esityksen käynnistystä suosittelen vaihtamaan esityksen kuvanlaadun HD tasoiseksi, jotta näet kuvat parempi laatuisina. HD laatuun vaihtaminen onnistuu seuraavalla tavalla. Vie hiiri videon päälle. Silloin videon alareunaan ilmestyy valikko, jossa näkyy mm. ratas. Vie hiiri rattaan päälle ja klikkaa sitä hiiren painikkeella. Valitse sen jälkeen listassa ylimpänä oleva 1080p HD laatu. Nyt voit käynnistää videon.

Näiden kuvien katseluun en ole kyllästynyt ja tuskin niin tulee käymäänkään. Ehdottomasti joskus vielä pitää päästä uudemman kerran Saanatunturille. Toivottavasti seuraavalla kerralla olisi mahdollista viipyä sielä pidempään, ainakin viikon verran.

Tuossa ajassa ehtisi jo tutustumaan alueeseen paremmin ja tekemään muutamia päivän reissuja lähiston eri tuntureille.

Esityksessä olevat kuvat on otettu Pentax K-5 järjestelmäkameralla. Objektiiveina on käytetty Tamron 28-300mm, Pentax DA* 16-50mm ja Pentax F2.8 100mm linssejä.

Markus Kauppinen – Valonkuvaaja

Tervetuloa Valonkuvaajan kuvagalleriaan!

Kategoria(t): Blogit, Valokuviani, Viimeisimmät Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.